• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza od Monaka u moćnom poslovnom odelu: Iako ne naglašava ženstvenu siluetu, neophodno je svim damama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako ova estetika odstupa od klasične, daleko od toga da se ne može "razložiti" i nositi u više varijanti

  • 0
Princess Charlene of Monaco Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin je izabrala pravu poslovnu kombinaciju za pojavljivanje sa suprugom princem Albertom na proslavi zaštitnika Monaka, Svetog Devota.

Duo se pojavio u dobrom raspoloženju dok su zajedno stigli u katedralu Svetog Nikole nakon tradicionalne ceremonije u petak, na kojoj su članovi kraljevske porodice učestvovali u spektakularnom paljenju vatre.

Za subotnje popodne je izgledala sveže i blistavo dok je pozirala za fotografije ispred Katedrale. Kraljevska porodica se pobrinula da sve oči budu uprte u nju dok je debitovala u upečatljivom "oversized" odelu sa sakoom sa dvostrukim kopčanjem i odgovarajućim pantalonama.

Za razliku od stilizovanih kraljevskih tipično elegantnih odela, sa ženstvenim naglaskom, Šarlin je izgledala besprekorno u svojoj modernoj varijanti moćnog poslovnog izgleda. Iako ova estetika odstupa od klasične, daleko od toga da se ne može "razložiti" i nositi u više varijanti. Sve što treba imati uz jedno ovakvo odelu jeste upadljiva košulja sa naglašenim naramenicama. To je već kombinacija broj dva! Osim košulje, za nešto manje dominantan izgled odlična stvar je i jednostavna jednobojna rolka.

Princess Charlene of Monaco Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Odmah zatim ravna haljina sa rolkom koja se nosi ispod sakoa, midi dužine, kombinovana sa čizmama do kolena. Haljina i čizme moraju biti tamne boje, kao sako, dok se monotonija može razbiti isključivo nakitom.

Mini suknja, tamne čarape i crne salonke su vam već četvrta kombinacija.

Šarlin je znala da u ovakvoj varijanti ništa ne treba da odudara, pa su salonke slične boje bile pravi izbor, zajedno sa šalom i torbicom. Par blistavih, neupadljivih dijamantskih minđuša i to je sve što je bilo potrebno. Prirodno lepe crte lica istakla je blagim ružičastim rumenilom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota