• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naše pevačice koje izgledaju negovano i u četrdesetim, bez pomoći estetskog hirurga: Koja zaslužuje tron?

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dive koje ne podležu pritisku današnjih trendova

  • 1
Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Lena Kovačević i Ana Stanić Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić, Marko Jovanović, Facebook/Ana Stanic

Balkan je "plodno tlo" rasnih lepotica, a veliki broj njih se nalazi upravo u industriji zabave - posebno u estradnim vodama. Međutim, sa menjanjem društvenih standarda lepote, koji nam nameću neophodnost mladolikosti i savršenu asimetriju, većina njih se, u potrazi za eliksirom mladosti, izgubi u rukama estetske hirurgije i umesto da se prolepša - izobliči se.

Ali, postoje i one koje stare graciozno, ne podležući pritisku, a čak i ukoliko su nešto radile (što znaju samo one) - to je urađeno u najsuptilnijoj meri. Ko sa naše scene izgleda negovano i sveže, a prirodno?

Jelena Tomašević (40)

Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

Jelena važi za jednog od naših najboljih vokala, a godinama nas već "časti" kvalitetnim hitovima od kojih nema nameru da odustane.

Kao što ne sledi trendove u muzici, već ostaje verna kvalitetu, tako radi i na polju estetike - te, iako je napunila 40 godina, izgleda vrlo mladoliko.

Ana Stanić (48)

Ana Stanić Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Ana je privukla pažnju kako svojim glasom, tako i stasom, još ranih devedesetih, a kada se otisnula u solo vode, početkom dvehiljaditih, pokazala je svoje izvanredno muzičko umeće. Poput Jelene, ona je odana kvalitetu, što možemo videti i po njenoj koži.

Četrdesetosmogodišnja pevačica je zagovornik zdravog života, te izrazito pazi na svoju ishranu i redovno trenira pilates, a njeni trbušnjaci su za pozavideti!

Aleksandra Radović (49)

Aleksandra Radović Foto: Nikola Tomić

Našu pop zvezdu deli samo jedna godina od "zlatnih" pedeset, a to nikada ne bismo mogli da zaključimo - gledajući je. Negovana brineta ne priča o svom izgledu, ali je više nego očigledno da mu pridaje mnogo pažnje, delujući potpuno prirodno.

Lena Kovačević (41)

Dušan Kovačević premijera film Nije loše biti čovek Foto: ATA Images

Lena je mnogo kraće na sceni nego gorenavedene koleginice, ali je ubrzo pokazala da je i te kako dostojna da u muzičkom smislu bude u jednakom rangu sa njima.

A kad govorimo o estetici - reči su suvišne. Ona je oličenje sofisticiranosti i glamura iz "zlatne ere" Holivuda.

Ostala izdanja ovih diva pogledajte u nastavku u galeriji i pišite nam koja prema vašem mišljenju zaslužuje da se nađe na prvom mestu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Laik

    3. februar 2024. | 10:16

    Sve one su radile nesto na svom licu.Fileri,mezoterapija itd.Pitajte stručnjake!!!

    Podelite komentar