• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dame u crnom: Kim, Kloi, Rijana i Šantel vraćaju ovu boju na velika vrata

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Žene koje nose crno žive šarene živote"

  • 0
Kim i Kloi Kardašijan Riijana i Šantel Džefris Chantel Jeffries Foto: BACKGRID / Backgrid USA /The Hollywood Curtain/The Daily Stardust/ Profimedia

Boja misterije i smrtnosti, za mnoge crna i dalje ostaje osnova svakog stila.

Kako ističe čuveni dizajner Kristijan Dior - možete da nosite crno u bilo kom trenutku, u bilo kom uzrastu i za svaku priliku.

Crna boja je skromna i arogantna u isto vreme, lenja i laka za izbor, a opet misteriozna. Ali iznad svega poručuje - ja ne diram tebe, ne diraj ni ti mene.

Iako je zatvorena, tamna boja, kako ističe dizajner Nejman Markus - "žene koje nose crno žive šarene živote".

Najbolji dokaz za to su modeli i preduzetnice Kim i Kloe Kardašijan koje su privukle svu pažnju na zabavi pre dodele Gremi nagrada u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, na zabavi Džej Zija. Obe su se pojavile skroz u crnom, s tim što je Kim nosila kožni krop top i pantalone sa niskim strukom, dok je Kloe izabrala crni kombinezon ispod dugog blejzera.

I poznata manekenka i di-džej Šantel Džefris ponovo je nedavno privukla pažnju svojim impresivnim stilom. Na nedavnoj žurci u Los Anđelesu bukvalno je upalila atmosferu svojim dolaskom. Šantel se pojavila u pantalonama, sa sportskim grudnjakom i kožnom jaknom. Sva u crnom.

I pevačica Rijana privukla je pažnju ovih dana sa svojim stilom nakon što je večerala sa prijateljima u svom omiljenom italijanskom restoranu Giorgio Baldi u Santa Moniki. Ona je sve prisutne oduševila u svom kožnomm kaputu sa kaišem, kožnim čizmama i bejzbol kapom. I još jednom - crno je bila teme večer.

Zapravo, reklo bi se da je kraljica svih boja - crna, stoga i završamo sa rečima Srede Adams: "Prestaću da nosim crno kad izmisle tamniju boju."

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota