• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija u obući koju ćemo viđati u Srbiji s proleća: Debela štikla je vaša najbolja prijateljica

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čvrsta osnova na ovom posebnom stilu ne samo da vam daje laskavo povećanje visine, već i osnovu samog autfita.

  • 0
Kraljica Leticija Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Verovali ili ne, teško ćete pronaći stil obuće uglađeniji od loaferica sa potpeticom. One su još jedan dokaz da je moda 90-ih, koliko god upitna bila, ostavila trag i izrodila neke od najautentičnijih komada.

Loaferice sa potpeticom nekako zamru tokom zime, ali već kroz dva meseca i te kako ćemo ih viđati. Sve je počelo od "guči" modela, a one daleko pristupačnije su krajem 2022. preplavile radnje po Srbiji.

Govorimo o debeloj štikli, najboljoj prijateljici svake žene koja želi da nosi visoku potpeticu a da i dalje ima stabilan oslonac i da u njima može da izdrži naporan dan u gradu. Čvrsta osnova na ovom posebnom stilu ne samo da vam daje laskavo povećanje visine, već i osnovu samog autfita. Možete nabaciti i omiljeni sako i pantalone i biti dominantni baš kao kraljica Leticija na ovim fotografijama. Ne morate se čak ni truditi oko aksesoara ili spajanja nespojivog da biste postigle željeni autentični izgled.

Kraljica Leticija Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ona je doduše izabrala model sa nižom petom, ali ovo je samo još jedna potvrda koliko dobro izgledaju čak i kada nisu više od 10 centimetara.

Istini za volju, uz njih možete nositi skoro sve osim "party" haljina i sukanja do kolena - ne želite da izgledate neukusno ili "skraćeno".

Ako želite da postignete strogi "direktorski" izgled, one su vaš najbolji prijatelj pored odela, a ako želite da odajete "girly" vajb, u tome vam mogu pomoći čipkane čarapice i nešto kraća suknja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od običnih crnih saloniki napravite štikle za poželiti: Biće vaše u samo par poteza

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota