• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko želite da ostavite utisak sofisticirane poslovne žene, ne postoji bolja kombinacija od Sofijine

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija ume da diktira trendove, ali se često oslanja na večne klasike

  • 0

U moru različitih trendova, od "tihog luksuza", "old money" estetike, pa sve do "žene mafijaša", zaista je teško razaznati šta, kad i kako treba da ponesemo. Može se reći da nam današnje vreme omogućava apsolutnu slobodu i kreativnost, ništa nije "pase" ili previše. Međutim, modni trendovi se smenjuju brže od godišnjih doba, ali dobar klasik je večan.

Pisali smo već da je sve više aktuelna garderoba širokog kroja, što nam je Sofija Milošević predstavila pre nekoliko dana - i, čini se, nastavila u tom modnom smeru.

Sofija je ponela crni autfit - crne pantalone širokih nogavica i rolku koje je uparila sa crnim mokasinama, kaišem i skupocenom "birkinkom". Monotoniju crne razbila je jaknom od veštačke kože u boji trule višnje.

U opisu ispod fotografija koje je objavila na svom "Instagram" profilu, Sofija je napisala "dan samo za nas" - te možemo videti i njenog izabranika Luku Jovića kako joj pravi društvo.

Ovaj autfit je multipraktičan jer se može nositi na poslu, sastanku, koncertu, predstavi ili u šetnji gradom, a sve vreme ćete ostavljati utisak sofisticirane, elegantne, poslovne žene.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Milošević o "Barbi" filmu: Šta barbi lutka znači devojčicama?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota