• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Irina je boginja ženstvenosti, a Emili hodajuća atraktivnost: Dominacija njujorške Nedelje mode

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njujork nikada ne prestaje da impresionira

  • 0
Emily Ratajkowski, Irina Shayk, Ratajkovski, Šajk Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial , ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Iako u svojim tridesetim, Irina Šajk i Emili Ratajkovski su i dalje jedne od najtraženijih manekenki, te ih tako neizostavno viđamo na najprestižnijem modnom događaju - Nedelji mode. Zima je uvek rezervisana za Njujork, te su se svetski dizajneri, ali i ljubitelji dobrog ukusa, nakratko premestili u "Veliku Jabuku".

A šta nam je ovogodišnja kolekcija donela?

Irina je dominirala na pisti za "Karolinu Hereru", brend koji traje već 40 godina, a odiše šik, ženstvenim krojevima. Modna dizajnerka je poznata po tome što je miljenica prvih dama raznih država, a kad opisuje svoje modno čedo, kaže da je ono "sklono eksperimentisanju, ali uvek odiše elegantnim notama".

Pink floralna haljina, raskošnih slojeva i sa karnerima, stajala je Irini kao salivena. Crveni ruž i glomazne zlatne minđuše potvrdile su upravo ono što je Herera rekla - eksperimentisanje je uvek na meniju.

Emili je hodala za "Tori Berč" - šou koji je bio među najiščekivanijima. Čini se da je modna dizajnerka ovaj put izašla iz svoje doze komfora, koja je uglavnom bila obeležena boho stilom, te smo Ratajkovsku imali prilike da vidimo u veoma atraktivnom crnom kroko bodiju i providnoj suknji iznad kolena koja je naglašavala njene zategnute noge.

Kratka zalizana kosa i minimalistička šminka je bila pečat Tori Berč, ublažujući efektnost haljine. Klasične salonke su upotpunile izgled i učinile ovaj istup manje ekstravagantnim, što je još jedan dokaz da bez obzira na odevni komad koji ponesemo - obuća, frizura, šminka, aksesoari ili nedostatak istih diktiraju utisak koji ostavljamo.

A čiji stil se vama više dopada? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota