• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

O ovoj haljini Margo Robi mašta svaka maturantkinja u Srbiji, a zapravo je replika čuvenog klasika

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slažete li se sa ovom pretpostavkom?

  • 0
Margot Robbie Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Margo Robi, čini se, još uvek ne napušta svoj "Barbi" stil, na oduševljenje fanova širom sveta. Kako je sezona nagrada u punom jeku, i sa višestrukim nominacijama za visokohvaljeni film, glumica i dalje odaje počast lutki. Ali, na dodeli nagrada australijske Akademije za film i televiziju, 2024, gde je Margo osvojila nagradu "Trailblazer", dodala je dašak panka barbikinom ultra ženstvenom stilu.

Za tu priliku, Robijeva se pojavila na crvenom tepihu noseći rekreaciju haljine "Pirate Bride" od čuvene kreatorke Vivijen Vestvud, iz 1998. godine, prenosi "Instyle".

Uprkos tome što je haljina prilagođena, nije se mnogo promenila u odnosu na originalni dizajn, koji je uključivao steznik sa korsetom, naramenice koje se otvaraju i srebrne i ružičaste Svarovski kristale koji pokrivaju celu tkaninu. Umesto da je dodala povez za oči i maramu oko glave, kao što je to uradila manekenka na pisti, Margo se umesto toga odlučila za delikatan dijamantski nakit, a svoju plavu kosu nosila je u začešljanim talasima.

Nesumnjivo je da je ovakav kroj i boja haljine ono o čemu sanja svaka maturantkinja u Srbiji, zajedno sa glumičinom svetlucavom roze šminkom i talasastom kosom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako je prelepa plavuša posle šamaranja Leonarda Dikaprija osvojila Holivud

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota