• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija u obrtu onoga što zovemo "radnim odelom": Razvedrila magloviti Madrid u limeta sakou

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejzer se ističe i po boji i po kroju

  • 0
Kraljica Leticija,  Queen Letizia Foto: Antonio Gutiérrez / ContactoPhoto / Profimedia

Kraljica Leticija je predsedavala prvim radnim sastankom u 2024. sa Federacijom retkih bolesti (FEDER) u Madridu. Sivo i maglovito jutro u prestonici nije sprečilo njeno veličanstvo da u svoj radni izgled uvrsti limeta blejzer i crni kaput, koji je više služio kao aksesoar. Ovaj modni gest, koji ponavlja u više navrata, zajedno sa šnalicom u kosi, predstavlja novo razdoblje za Leticiju.

Ako malo bolje zagledalo zvezdu autfita, "hugo bos" sako, rekli bismo da je neprikosnoveni protagonista današnjeg radnog izgleda. On je već neko vreme u kraljičinom ormaru i nosila ga je kada je kretala na službeni put u Dansku. Međutim, čim je tamo sletela, zamenila ga je mnogo debljim kaputom, pa ga nismo videli u najboljem izdanju.

Prva stvar koja vam privlači pažnju, bez sumnje je boja, fluorescentno zeleno/žuta boja limete sa kojom je nemoguće proći neprimećeno.

Dizajn blejzera se nastavlja u liniji odevnog predmeta koji se ne utapa u more drugih. To dokazuje njegova asimetrična konstrukcija, obeležena veoma neobičnim kopčanjem. Pet metalnih dugmadi zatvaraju blejzer, u još jednom originalnom detalju, dok crtaju oblik obrnutog trougla.

Nesumnjivo veoma poseban komad koji služi kraljici Leticiji da se odmakne od onoga što bi inače bio tipičan "radni izgled" u potpuno crnom izdanju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Olivera Šiljegović - modna dizajnerka i osnivačica brenda "Olivera Atelier"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota