• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Frizerka Olivera je zbog transformacija klijentkinja doživela čak i osude, evo šta svima poručuje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle snimaka koji su uzdrmali internet želeli smo da čujemo i njenu stranu priče

  • 1
Olivera frizerka Foto: Privatna arhiva

Društvene mreže su mač sa dve oštrice, naročito što svako ima mogućnost da komentariše šta god ima na umu u tom momentu. To je danas postao veliki i vrlo teško rešiv problem, jer je razlika između uvreda i mišljenja postala skoro nevidljiva na aktuelnim onlajn platformama danas.

"Tiktok" i "Instagram" je otvorio vrata promovisanju ličnih radova, poslova i onih kojima je cilj da svoju profesionalnost ponudi što većem broju klijenata. Ipak, to je takođe primer onog ranije pomenutog "mača sa dve oštrice".

Frizerka Olivera iz Novog Sada se susrela sa poprilično velikim talasom podsmevanja i loših komentara na konto njenog rada i frizura klijenata, a taj talas iako se pomalo utišao, i dalje traje.

Naime, Olivera je na "Tiktok" profilu postavila snimak u kom pokazuje kako je transformisala klijentkinju i iznenadila je. Reakcija dame koja je dobila novu frizuru bila je razlog zašto se pokrenula debata. Žena je sedela u frizerskoj stolici i gledala u svoj sasvim drugačiji izgled, no mnogi su to protumačili kao da je žena bila sasvim nezadovoljna i da joj je bilo neprijatno.

Video je ubrzo postao viralan, a onda su počele da lete uvrede na račun Olivere i njenog rada, na bilo kom snimku.

Kontaktirali smo sa Oliverom i pitali je da nam prokomentariše situaciju koja je uzdrmala interenet.

- Da, trenutno smo najpopularniji na internetu, što se tiče farbanja kose, zbog jednog snimka koji je brzo postao viralan. Protumačen je u lošem kontekstu. To me je tada, kao jednu zrelu ženu, "pomerilo" i zapitala sam se kako se mlađe generacije nose sa internet zlostavljanjem. Reakcije su mi donele publicitet, jer svako ko je ušao na naše profile imao je priliku da vidi moj rad, trud i ljubav prema ovom poslu - tako počinje Olivera razgovor za naš portal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Olivera (@hair_coloring_by_olivera)

Kako dalje navodi, njihovi klijenti su uvek zadovoljni. Sa svakim klijentom pre tretmana obave razgovor i dogovore se šta bi bilo najbolje za njihovu kosu. Desi se da se klijent ne pronađe u novoj boji kose koju je želeo, ali to je i normalno i retko, kako nam opisuje Olivera.

S obzirom na to  da su njeni snimci urađeni u stilu transformacija iznenađenja, pitali smo frizerku da li zaista pojedine klijentkinje ne znaju šta ih očekuje kada se okrenu ka ogledalu.

- Naravno, i to one žele i imaju potpuno poverenje u mene, kada je takav dogovor u pitanju. Ali, uvek im je predočeno kakav će postupak rada biti - otkriva ona.

Da li i koliko na nju utiču silne osude koje su se obrušile u komentarima na njen rad, otkrila je vrlo jasno i direktno:

- Uopšte me ne dotiče. U početku jeste, jer sam uložila mnogo truda, znanja i ljubavi u ovaj posao tokom mnogo godina, i sama pomisao da je neko od toga napravio šalu me je baš dotaklo. Iza sebe imam, po proceni drugih, više od 30.000 kolor-transformacija za 30 godina rada, koje govore same za sebe - navodi naša sagovornica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Frizer Aleksa Rabrenović pokazao kako on radi old money frizuru i šta misli o aktuelnim trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ja

    14. februar 2024. | 18:10

    Frizure su super,boje kose neobične.

    Podelite komentar