• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl je jednom promenom osvežila svoj izgled: Tajni trik otvara lice

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan potez u šminkanju može da promeni efekat

  • 0
Megan Markl Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od glumice najpoznatije po seriji "Odela" do  člana kraljevske porodice, Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, godinama se držala istog, isprobanog načina šminkanja. Ne previše šminke, sveža, vlažna koža - naglasak na prirodnim pegama, blago osenčene oči i "gole" usne.

Poslednje fotografije Megan svedoče jednoj promeni. Naime, Megan se ove nedelje pridružila svom suprugu princu Hariju u Vankuveru, kako bi obeležila početak jednogodišnjeg odbrojavanja do "Invictus Games 2025". Njen izgled bio je osvežen, donekle pojačan "glam" efektom, a sve zahvaljujući primetno punijim obrvama.

Megan zna snagu koju obrve imaju da uokvire oči i učini da inače golo lice izgleda definisanije, piše "Vogue.com".

Verovatno uvođenje nove olovke za obrve i popunjavanje kontura obrva sugerišu da su glasine o povratku mršavih obrva uveliko preuveličane.

Pored svežine lica, Megan je blistala, uz vrlo sveden, sportski izgled, kakav je bio i ambijent u kome se nalazila, a ispod kape su bile primetne, duge, sjajne lokne koje su doprinosile ukupnom izgledu.

Anastasia Soare, osnivačica Anastasia Beverli Hills i zvezda obrva, ranije je rekla za "Vogue" kako da napravi savršenu prirodnu obrvu kod kuće: „Želite li da imitirate punu, prirodnu obrvu, to ćete uraditi tako što ćete napraviti poteze kose, kombinujući svetliju bazu od pomade sa tamnijim poteze kose.”

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Našminkajte se elegantno za Dan zaljubljenih: Crveni karmin ostaje u fioci ove godine

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota