• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su ostale verne svom modnom pečatu, ali su ipak donele nešto drugačije: Kakva igra krojeva na BAFTA večeri

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skup prestižnog modnog ukusa

  • 0
Naomi Campbell, Naomi Kembel, Cate Blanchett, Kejt Blanšet, Lily Collins, Lili Kolins Foto-kolaž: Tanjug/AP, Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prestižne britanske filmske nagrade, poznatije kao "BAFTA", održane su u čast najboljih filmova iz 2023, 77. put u istoriji. Crveni tepih okupirale su glumački velikani, a posebnu pažnju privlačile su dame - dive koje su pored umeća i talenta došle da pokažu i dobar modni ukus.

Posebno su se izdvojile Kejt Blančet, Naomi Kembel i mlađana Lili Kolins - svaka u svom različitom fazonu i svojstvenom stilu.

Australijska glumica i producentkinja Kejt Blančet nosila je džersi bordo haljinu, kreatora Luj Vitona, u Kraljevskoj festivalskoj dvorani u Londonu, koju je opremila neobičnim komadom nakita u obliku lančića koji se neprimetno spuštao do njenih golih leđa, a sa prednje strane ga je krasio dragulj smaragd. Kožna izrada u predelu naramenica je posebno upadala u oči, a Kejt je ovaj šik iskorak u modnom smislu nadomestila svojim pečatom - elegantnom punđom i svedenom šminkom.

Pedesettrogodišnji supermodel Naomi Kembel pokazala je zapanjujuću "šanel" kreaciju, pravljenu specijalno za nju, sa crnom kapuljačom koja je savršeno komplementirala njenu paž frizuru. Siluetu u svilenoj toaleti je naglasila srebrnim pojasom.

Lili Kolins, poznatija kao protagonistkinja u seriji "Emili u Parizu", nosila je crnu haljinu sa cvetnim detaljima i velelepnim rukavima, koju potpisuje Tamara Ralf. Svoju toaletu je stilizovala sa kartije nakitom, cipelama sa platformom i tamnim usnama.

A koja dama se vama najviše dopada? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Frizer Aleksa Rabrenović pokazao kako on radi old money frizuru i šta misli o aktuelnim trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota