• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ofarbala obrve i slučajno zaspala, pa pokazala rezultat: 37 miliona pregleda za urnebesnu sagu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos preporučenom vremenu držanja od samo nekoliko minuta, Muren je nenamerno ostavila nijansu na duži period, što je kao rezultat imalo da nije nikako mogla da skine boju

  • 0
obrve Foto: Shutterstock

Iskustvo jedne žene sa farbanjem obrva kod kuće ostavilo je internet u šoku.

Nakon nanošenja sredstva za farbanje, Muren, koja objavljuje na "TikToku" pod korisničkim imenom "muir34nn", slučajno je odmah po apliciranju farbe zaspala na skoro dva sata.

Odmah je pomislila na najgore i krenula mahnito da trlja farbu vlažnom maramicom.

Nijansiranje obrva je procedura polutrajne šminke koja uključuje nanošenje boje na obrve kako bi se potamnile. Kompleti za nijansiranje kod kuće postali su sve popularniji, ali Murenino iskustvo ne ide u korist njihovoj promociji.

Uprkos preporučenom vremenu držanja od samo nekoliko minuta, Muren je nenamerno ostavila nijansu na duži period, što je kao rezultat imalo da nije nikako mogla da skine boju.

@muir34nn If u see me walking round like this, no u didnt. #sendhelp #browtint #fyp #fml #fail ♬ original sound - Muireann⚽️

Na video-snimku koji ima neverovatnih 37 miliona pregleda na "TikToku", imala je urnebesnu reakciju dok je pokušavala da obriše boju.

Najpre je pokušavala vlažnim maramicama, pa se umila i obrisala peškirom. Probala je i da napari lice, da koristi umivalice i tonike na bazi kiselina, ali ništa nije pomoglo. Toliko je izmučila obrve da su joj dlake ispadale, ali se boja nije nikako skidala.

Ljudi su joj predlagali da proba sa maslinovim uljem, limunom, pastom za zube... U drugom videu koji je snimila pokazala je napredak, ali to i dalje nije bio zadovoljavajuć rezultat.

Naravno, vreme je učinilo svoje pa su za dva dana znatno izbledele, a ona je u međuvremenu pokušavala sve savetovane opcije i pratila kako joj prvobitni video dobija sve više miliona pregleda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svaki drugi dan brije obrve da bi mogla da ih našminka kako hoće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota