• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rada ima pramen nasred čela, zbog čega se suočava sa osudama drugih: Naučila je kako se izboriti sa tim

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako imate nešto što drugi nemaju, jedinstveni ste i negujte to"

  • 1

Rada Prelević je devojka koja se na mrežama ističe jednim vrlo zanimljivim i simpatičnim detaljem - pramenom kose.

Ova 18-godišnjakinja je Srpkinja, koja živi u Norveškoj i trenutno je u izgradnji svoje modeling karijere. No, ono što je ističe i izdvaja od ostalih devojaka jeste njen pramen, koji reste iz čela, ispod linije njene kose.

Iako je često slušala kako bi bilo najbolje da ga nekako ukloni, Rada ponosno nosi svoj pramen i navodi u svojim snimcima na mrežama da je to nešto što je čini posebnom i drugačijom, što je i te kako tačno.

- Stalno sam se susretala sa čudnim pogledima, a neka deca bi izbegavala svaki vid komunikacije sa mnom. Sećam se da su se jednom devojčice iz mog razreda igrale i kada sam im prišla da ih pitam i ja da se igram, pobegle su od mene vrišteći. Bukvalno su pobegle. Moja majka je bila slomljena gledajući kako njeno dete svi izbegavaju. Pozvala je školu i profesore i već sledeći dan nije bilo problema - govori ona u jednom snimku.

Rada dalje navodi da je imala veliku sreću što je uz nju uvek bio njen brat blizanac. Vremenom, naučila je jezik u potpunosti, stekle prijatelje i sada se oseća vrlo prihvaćeno.

@rada.viic keep your negativity to yourselves😘 #fyp #foryoupage #bekind #viral ♬ original sound - heather 💔

- Primećujem da u komentarima vlada više negativnih komentara od pozitivnih, što se tiče mog pramena. Smatram da sam lepa na svoj način i to poručujem i drugima. Ako imate nešto što drugi nemaju, niste ružni i čudni, to samo znači da je to nešto vrlo posebno i jedinstveno i treba ga negovati - poručuje ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Frizer Aleksa Rabrenović pokazao kako on radi old money frizuru i šta misli o aktuelnim trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Sanja

    1. mart 2024. | 22:46

    Nije ružna devojka, to nije nešto što je ruži ali definitivno je malo "jezivo" i interesantno zbog čega će verovatno imati uspeha u svetu mode.

    Podelite komentar