• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potrošio je 5.800 evra na transplantaciju kose i obrva i oduševljen je: "Pripremite se da vas jako svrbi"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vilijam se podvrgao stotinama uboda u glavu i obrve sitnim iglama, kako bi njegova kosa izrasla ponovo

  • 0

Čovek koji je potrošio 5.800 evra na transplantaciju kose i obrva u Turskoj kaže da je oduševljen rezultatima.

Vilijam Džejs Rejn odrastao je "mrzeći" svoju prirodno kovrdžavu kosu uz koju je provodio sate peglajući je svako jutro, sve dok nije počeo da je gubi. Od tada je pažnju okrenuo na prikrivanje linije kose, sve dok nije konačno odlučio da potraži trajno rešenje.

Ovaj 32-godišnjak odlučio se za operaciju transplantacije kose u Turskoj. I kaže da je to bila najbolja odluka u njegovom životu. On se podvrgao stotinama uboda u glavu i obrve sitnim iglama, kako bi njegova kosa izrasla ponovo.

- Moja prva reakcija nakon što sam video svoju novu liniju kose bila je u najmanju ruku šokantna. Izgledao sam kao ujak Fester iz porodice Adams. Ali zaista sam zadovoljan rezultatima. Dok sam odrastao, imao sam lepu kosu i nisam mnogo razmišljao o tome dok nisam počeo da starim - prenosi Mirror.

Vilijam ocenjuje da je procedura, na skali bola do 10, bila negde oko četriri, ali da je zato rad na obrvama bio osam.

Operacija je obavljena u Turskoj, a ukupni troškovi su pokrivali letove, lečenje i hotel. Početne konsultacije je obavio preko WhatsApp-a, pre nego što je stavljen na strogu dijetu, prikazana mu je demonstracija operacije koja je trebala da uslediti.

Metoda, nazvana ekstrakcija folikularne jedinice, ima za cilj da proizvede puniju liniju kose i deblje pramenove koristeći „donatorske“ folikule iz delova tela sa najvećim rastom.

- Sećam se da sam u sebi pomislio kako je ironično što sam se na dan operacije osećao kao da imam dobar dan za kosu. Onda su mi potpuno obrijali glavu. Bilo je zabavno birati koji oblik obrva želim i malo smo se nasmejali isprobavajući različite - priseća se Vilijam.

Procedura je trajala do osam sati, a on je podelio iskustvo na TikTok-u i prikupio je 1,3 miliona pregleda i preko 50.000 lajkova. Na snimku pokazuje svoje lice odmah nakon operacije, sa sve modricama oko očiju i prekrivenim tačkama nalik mastilu.

- Da li mi je bila potrebna transplantacija kose? A transplantacija obrva? Verovatno ne - rekao je u svom videu, objasnivši da nije očekivao modrice: - Nikada nisam poznavao nekoga ko bi prošao kroz ovo. Neke noći posle toga bih osetio bol u nervima i osećao sam se pomalo neispavan jer sam bio paranoičan što sam pokvario kosu – ali onda je postalo lakše. Zadovoljan sam kako je ispalo i moj savet je, ako će vas to usrećiti - onda uradite to. Mnogi su mi rekli da sam premlad, ali godine nisu bitne. I što je najvažnije, pripremite se da vas jako svrbi. 

Mnogo su izneli svoje komentare, zaintrigirani ovom operacijom.

- Da li će vam obrve samo nastaviti da rastu i da budu zaista duge - interesovalo je jednu TikTokerku, dok je druga primetila: - Ovo će postati tako smešno kada za nekoliko meseci/godina tanke obrve ponovo uđu u modu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: ANKETA Da li je važnije imati skuvan ručak i obrisanu prašinu ili srediti frizuru i nokte?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota