• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elis stilizuje poznate ličnosti, a otrila je i kako sakriti trudnički "stomačić"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakla je jedan slučaj koji joj je predstavljao pravi izazov

  • 0
Ellis Ransonx Foto: Instagram/ellisransonx

Javna scena pamti mnoge poznate dame koje su sakrivale trudnoću u početku, ali su svoje trudničke stomake vešto uspevale da sakriju ispod zanimljivih stajlinga.

Elis Ranson je modni stilista i više od 10 godina stilizuje dame poput Kejt Ferdinand i Fern MekKan, a u intervjuu za "Metro", opisala je koje to "iluzije" sakriju početke trudnoće.

Navodi kako su mini-suknje i sakoi uvek sigurna opcija, jer se noge uglavnom ne menjaju do kasnijeg doba trudnoće. Dok su sakoi kockasti, što je odličan način za prikrivanje bilo kakvog viška na stomaku ili trudničkog stomaka. Elis ističe da su, kada je Kejt Ferdinand prošle godine prikrivla trudnoću sa svojim drugim detetom, odlučili da nosi džempere, duge suknje i trendi kapute ili mantile.

Rio Ferdinand, Kate Ferdinand Foto: Stills Press / Alamy / Alamy / Profimedia

- Uvukli smo džempere i šire bluze tamo gde je struk najtanji, kako bi se stvorila iluzija. Dok sa Dani Dajer, pobednicom rijalitija, bilo je nešto teže. Ona je sitna i očikavala je blizance, pa je bila pravi izazov. Odlučile smo da idemo sa suknjama visokog struka.

Među Elisovim najboljim savetima je da se odlučite za tamne boje jer će one sakriti sve što želite,  tako što će vam nenamerno usmeriti pažnju na ono što je prikazano poput ruku ili nogu ili detalja jarkih boja.

Takođe, preporučuje šare i trendi široke farmerke, ali upozorava da će neutralna paleta boja i uska odeća verovatno privući pažnju na veće izbočine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota