• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija Bekam sa štakama, gipsom i jednom štiklom: Nedelja mode je jedini razlog ove žrtve

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I pre nego što je viđena kako u belim salonkama napušta hotel u Parizu, ona je i u restoran išla u vinil sandaletama sa malom, ali opet trendi štiklom

  • 0
Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: DFY / KCS Presse / Profimedia

Ni slomljeno stopalo neće zaustaviti Viktoriju Bekam da se posveti svakom događaju u okviru Nedelje mode u Parizu, uključujući i reviju gde će predstaviti kreacije sopstvenog brenda.

U nekoliko navrata tokom prošle nedelje primećena je kako hoda po Parizu sa štakama i gips-čizmom preko slomljenog stopala, dok je na zdravoj nozi nosila naravno štikle.

Kako je Viktorija sama objavila na "Instagramu", ona je 22. februara pala u teretani, a njen muž Dejvid Bekam joj je poručio da je ovo znak da treba malo da pauzira.

Viktoriji ovo nije prvi put da koristi štake - 2018. je otkrila da je pretrpela "mali stresni prelom" objavom na "Instagramu". Ipak, ova situacija je daleko nezgodnija od prošle kada je tajming u pitanju.

Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Modni brend Viktorije Bekam trebalo bi da predstavi svoju najnoviju konfekcijsku kolekciju u petak, 1. marta. Ipak, slomljeno stopalo nije dovoljno da zaustavi modnu priču koju tek treba ispričati.

I pre nego što je viđena kako u belim salonkama napušta hotel u Parizu, ona je i u restoran išla u vinil sandaletama sa malom, ali opet trendi štiklom. Nosila je i helanke, verovatno kako bi se stopile sa čizmom jer bi je sve drugo samo još više istaklo.

Apsolutni zaključak iz Pariza - Viktorija je nespremna na kompromis ako je u pitanju ugrožavanje stila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević predstavio svoju novu kolekciju: Ko je Diva, a ko Superstar?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota