• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tvoj omiljeni serum za rast trepavica je nestao iz prodaje?

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nemoj da te zavara ova vest! Derma-Luxelash serum nije bez razloga nazvan magičanim serumom u zlatnoj bočici, jer upravo ovo može da potvrdi preko 200.000 zadovoljnih korisnica koje su do sada imale prilike da serum isprobaju

  • 0
Active Luxe Cosmetic Foto: Promo

Kako ste već do sada imali prilke da se upoznate sa Derma-Luxe Cosmetics brendom koji je svima dobro poznat po serumu za rast trepavica, ovom prilikom želimo da vas obavestimo da se ovaj brend promenio ime. Derma Luxe je postao Active Luxe Cosmetics!

Svi oni koji nas duže vreme prate znaju da u Sloveniji već dugi niz godina proizvodimo i prodajemo posebnu liniju proizvoda pod nazivom Active Luxe Cosmetics, jer je upravo ovo ime zaslužno za ono što jesmo, a to su aktivni sastojci koji su ispraćeni fantastičnim rezultatima po završetku tretmana.

Došlo je vreme da se dva imena spoje u jedan i da to zvanično od sada bude jedan brend i to ni manje ni više nego Active Luxe Cosmetics.

Zato, Active Luxe nije ni malo slučano ime koje smo odabrali. Naime, u brendu slavimo aktivne žene, aktivan rast, aktivne godine, aktivne promene, jer nas samo konstantna aktivnost bilo ona unutrašnja ili spoljašnja vodi ka rastu u svakom smislu..

Kako smo uvek inovativni i idemo napred, pripremili smo i kreirali novi web shop koji je unapređen, modernijeg izgleda i lakši za kupovinu. Na jednom mestu možete pronaći proizvode, sastojke i pravilno upustvo za upotrebu proizvoda.

Iako Vam sada sve deluje novo, svi proizvodi i pakovanja ostaju potpuno istog kvaliteta i istih efikasnih sastojaka kao i do sada, samo što će ime biti novo.Efikasnost naših proizvoda možete svakodnevno ispratiti na društenim mrežama, gde naše korisnice i influenserke nesebično dele sa pratiocima svoje utiske.

Active Luxe serum za rast trepavica i dalje sadrži svoju tajnu i jedinstvenu formulu, koja za samo nekoliko nedelja dokazano ubrzava rast prirodnih trepavica, uvija ih i čini trepavice jačim i gušćim. Kada kažemo dokazano, mislimo na činjenicu da je za ovaj serum zaista sprovedeno kliničko oftalmološko testiranje u kom je dokazano da serum deluje i da trepavice od njega zaista postaju duže! Tajna je u ciljanom delovanju: naime ovaj serum se nanosi na kapak uz sam koren trepavica, što znači da deluje direktno na folikulu dlake, čime jača trepavice iz korena. Zato dok je trepavica u fazi rasta, ona raste jača, otpornija i elastičnija.

Donesi svoju pravu aktivnu odluku i proveri šta smo ti pripremili ovde.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota