• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija ima novu frizuru: Duži bob joj odlično pristaje

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova promena je hvale vredna

  • 0
Kraljica Leticija Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Kraljica Leticija ne postavlja samo stilske trendove u modnom smislu. Želimo da znamo kako održava svoju kožu ovako negovanom, koji joj je plan ishrane i treninga i kako neguje svoju čokoladno-braon kosu. Jer kraljica u svemu prati trendove.

Stilska promena frizure došla je prošlog leta, kada je pustila jedan sedi pramen da joj izraste, što je naišlo na dosta pohvala. Posle dužeg vremena ona je juče debitovala sa znatno kraćom frizurom.

Na ručku koje su Njihova veličanstva priredila predsedniku Paragve Santjagu Penji i njegovoj supruzi Leticiji Okampos u Zarcueli, kraljica Španije je ipak odnela šou.

Poslednji put kada je kraljica Leticija priredila malo iznenađenje što se tiče frizure bilo je 2015. godine, kada se na jednoj dodeli nagrada pojavila sa veoma ravnim bobom i plavičastim pramenovima. Danas je volumen daleko primetniji, a kosa joj dopire do ramena. Izgleda da je kraljica pratila trendove, jer se o ovoj dužini toliko pričalo i pisalo.

Kraljica Leticija Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Samo 24 časa pre ovog ručka, kraljica je imala svoju staru frizuru na pomenu Konstantina grčkog u Vindzoru, sa dugom kosom koja je vijorila na vetru.

Ovaj duži bob popularno se zove i "clavicut" jer se završava tačno kod ključne kosti. Frizura prvenstveno daje volumen, nije ni prekratka niti predugačka, a tako je savršena za one dame koje su već duže vreme bile spremne za promenu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Frizer Aleksa Rabrenović pokazao kako on radi old money frizuru i šta misli o aktuelnim trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota