• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bata Spasojević na drugo veče Pesme za Evroviziju doneo eksploziju boja: Sashka Janx poput svetskih zvezda

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za vokalne sposobnosti ove izvođačice, Saške Janković, čuli smo još mnogo ranije, a kada je vizuelni momenat u pitanju, tačnije kostim, za to je bio zadužen niko drugi do čuveni modni kreator Bata Spasojević

  • 0
Yanx Foto: RTS printskrin

Drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju je vreme predstavljanja 14 takmičara koji ne štede energiju da dosegnu finale, a potom i odlazak na Evroviziju. Baš je eksplozija energije, ali i boja ono što je karakterisalo nastup jedne od takmičarki - Sashke Janx.

Za vokalne sposobnosti ove izvođačice, Saške Janković, čuli smo još mnogo ranije, a kada je vizuelni momenat u pitanju, tačnije kostim, za to je bio zadužen niko drugi do čuveni modni kreator Bata Spasojević.

Bata je u bekstejdžu bio uz tim Sashke Janx, gde je i saopštio da je kreirao kostim za njen nastup i da odaje veliko priznanje njenom talentu.

Sashka, koja je tri puta pevala prateće vokale na Pesmi za Evroviziju, imala je izuzetno upečatljiv nastup, a njen pink kostim pratila je ista boja kose. Devojke koje su nastupile sa njom bile su takođe u kompletima jarkih boja, u zelenim i plavim tonovima.

Upravo je urban i upečatljiv stil, boja koje ne skrivaju svoju energiju, pečat Bate Spasojevića, koji je svojom modnom magijom doneo nešto sasvim drugačije i u muzičko takmičenje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević predstavio svoju novu kolekciju: Ko je Diva, a ko Superstar?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota