• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kajli Minog se nekoliko puta presvlačila na BRIT 2024: Crna, crvena i bela haljina za specijalno veče

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Australijska pevačica ozbiljno je pristupila pojavljivanju na ovoj dodeli

  • 0
Kajli Minog Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Australijska pevačica Kajli Minog (56) uveličala je dodelu Britanske muzičke nagrade BRIT 2024 svojim prisustvom u Londonu, na kom je i nominovana za međunarodnog izvođaća godine. Sve zbog njene karijere duge čak 40 godina. Neke od najvećih zvezda je prodefilovalo crvenim tepihom, a veliku pažnju je izazvala upravo Kajli Minog pošto se nekoliko puta presvlačila tokom izvođenja nekoliko svojih pesama.

Ona se za ovu priliku odlučila za spoj provokativnog i elegantnog, za crnu haljinu sa dubokim prorezom. Gornji deo haljine je korset, a donji je prožet naborima celom dužinom od kuka pa do stopala. Od bokova su se volani sužavali do šiljastog ruba. Šlic se nalazi sa obe strane što je pokazalo njene izvajane noge i u šestoj deceniji. Na nogama je imala crne cipele sa kaišem od cirkona koji je malo "razbio" to crnilo.

Za ssvaku izvedbu na sceni, Kajli je rešila da nosi različite odevne kombinacije. Pa se tako odlučila za dugu, crvenu haljinu bez rukava, ali sa kragnom u stilu lateksa dok je pevala pesmu "Padam, padam". Bila je tu i bela haljina sa crnim ivicama po grudima i struku i koja je takođe imala dva jako duboka šlica sa strane otkrivajući noge. Uz ovu haljinu nosila je duboke, crne čizme.

Nosila je još jednu dugu crnu haljinu sa belim "pertlanjem" sa strane, gde se na kod kuka, a tik iznad noge to pertlanje i završava, ponovo bacajući akcenat na duge noge. U jednom trenutku se odlučila i za haljinu sa "ogledalima" po sebi. Kada je reč o frizuri, nije mnogo eksperimentisala - za svaki nastup kao i tokom dodele nagrade imala je puštenu kosu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kad se moda preseli u pozorište: Revijom posvećenom Tamari Bakić zatvoren Fešn selekšn

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota