• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Živi od toga što liči na Britni Spirs: Unovčila je svoj izgled i talenat za ples, u pevanju joj pomaže plejbek

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Alegra je od treće godine trenirala balet, step i džez. Profesionalna plesačica je oduvek bila obožavatelj pop princeze, ali nikada nije zamišljala da će izgraditi karijeru na sličnosti

  • 0

Ona je našla način da svoju neverovatnu sličnost sa Britni Spirs pretvori u zaradu!

Alegru DuVal (35) su celog života poredili sa zvezdom, a prijatelji su joj čak dali nadimak Britni. Pre tri godine prihvatila je svoju sličnost i naučila sve pesme i plesne rutine najvećih hitova pop zvezde i počela da nastupa kao njena dublerka.

Naplaćuje oko 2.300 funti za jednovečernji nastup, uključujući svoje putne troškove. Nastupala je za u mnogim noćnim klubovima i na festivalima, a i zajedno sa nekim velikim zvezdama poput Dejvida Gete.

Ona ne peva zaista, tu na scenu stupa plejbek, ali njenu preciznu koreografiju za svaku pesmu joj niko ne može osporiti. U to spadaju i 26 ručno rađenih kostima, piše "Mirror".

Alegrin glavni prihod su njeni nastupi - zaražuje i do 20 hiljada funti godišnje. Uz to, naravno, na društvenim mrežama zarađuje dodatno jer ima saradnje sa mnogim brendovima.

- Celog života su mi govorili da ličim na nju. Imala sam 10 godina kada je izašla "Baby One More Time" i od tada je obožavam. Nakon prvih nekoliko nastupa, počela sam da pravim kostime, napravila veb-stranicu i počela da se promovišem kao Britni izvođač .

Alegra je od treće godine trenirala balet, step i džez. Profesionalna plesačica je oduvek bila obožavatelj pop princeze, ali nikada nije zamišljala da će izgraditi karijeru na sličnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Allegra "Pi" DuVal (@allegraduval)

Prvi put se to desilo 2016. godine, a zbog užitka je samo nastavila, sve vreme radeći na poboljšanju nastupa.

Alegra izvodi otprilike dve svirke mesečno, ali provodi nedelje pripremajući se za svaki nastup.

- Pošto sam bila profesionalna plesačica mnogo godina, već sam navikla da održavam ishranu i kondiciju - volim da vežbam, da budem u formi i da jedem dobro. Takođe volim da se šminkam i da budem preplanula, tako da jedina stvar koja može biti naporna je putovanje - mogu da provedem 17 sati putujući za jedan 15-minutni nastup.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Britni u leopard kombinezonu šokirala plesnim pokretima: "Ova mačkica voli da grize"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota