• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bred Pit i Penelope Kruz u rimejku filma "Muškarac i žena": "Šanelova" revija u Parizu je bila nešto drugačije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Legendarna "šanel" torba ima "nečujnu" ulogu

  • 0

Aplauz pre kraja "Šanelove" revije začuo se sinoć u Parizu.

Dva vrlo zvučna imena - Penelope Kruz i Bred Pit, zajedno sa čuvenom štepanom "šanel" crnom torbom su glavni krivci za feštu pre fešte.

Dvoje Oskarom nagrađenih glumaca prvi put u svojim karijerama ujedinili su se na ekranu u kratkom filmu u kojem legendarna "šanel" torba ima "nečujnu" ulogu. Film je svojevrsni omaž emotivnom klasiku iz 1966. godine, "Muškarac i žena". U originalu, Anuk Eme i Žan-Luj Trintijan igraju dvoje roditelja udovaca koji se sastaju u internatu svoje dece. Taj susret pokreće niz događaja podstaknutih intenzitetom njihove međusobne privlačnosti.

"Šanelov" kratki omaž fokusira se na ključnu scenu u filmu u kojoj dve glavne uloge sede jedna naspram druge u hotelskom restoranu u Dovilu, plešući kroz dijalog i tako postajući sve prisniji. U originalnoj sceni, reditelj Klod Leluš je na sto između njih stavio tašnu. Baš tu "šanel" tašnu. Taj momenat se ponavlja u novom filmu sa Kruz i Pit. U novoj verziji ih takođe služi konobarica, kojoj Kruz na kraju postavlja pitanje: "Da li imate slobodne sobe?".

U originalnom filmu, Žan-Luj Trintijan postavlja pitanje, ali u rimejku, uloge su zamenjene. Torba je predstavljena kao "predmet želje koji inspiriše snove, koji tera da sanjamo."

- Bio je tako lep trenutak videti to prvi put sa publikom danas. Videla sam ga već mnogo puta, ali samo sama kod kuće. I mislim da su Inez & Vinoodh uradili nešto neverovatno. "Muškarac i žena" je jedan od mojih omiljenih filmova ikada, a Klod Leluš je jedan od mojih omiljenih reditelja. A Anuk Eme je oduvek bila jedna od mojih omiljenih glumica. I ona je takva lepotica, takva modna ikona. Dakle, da budete deo ovog prelepog omaža - filmu, Klodu, festivalu u Dovilu, odnosu između Dovila i "Šanel" i između Gabrijele i Dovila…. Ima toliko slojeva. I svi su tako lepi. I oni su takođe istiniti - izjavila je Penelope Kruz za "Vogue".

Nakon što je film emitovan, a aplauz se začuo, modeli su izašli na pistu dok su se na ekranima nizale scene koje su snimili Inez & Vinoodh, uključujući Penelope i Breda kako šetaju plažom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota