• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"TikTok" uzburkan snimkom zbog haljine za devojčice: "Ovo moje dete neće obući"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama iz Mičigena ogorčena je onim što je videla

  • 0

Svedoci smo da se vremena menjaju, važe drugačija pravila za vaspitanje dece, ali promenio se i njihov odnos prema nekim stvarima, konkretno odeći.

Jedna mama iz Mičigena po imenu Megan Majer zapitala se kuda sve ovo ide. Naime, ona je ostala u čudu kada je u jednoj prodavnici za devojčice, tražeći haljinu sa svoju naslednicu, naletela na jedan komad odeće koji ju je ostavio bez teksta.

Dok je razgledala odeću, jedna haljina joj se jako dopala i na prvi izgled je sve izgledalo kako treba, međutim kada ju je izvadila iz niza ostalih haljina, ostala u šoku jer u predelu struka, sa obe strane, postoji izrez, odnosno dva izreza sa obe strane.

Pogled na ovaj komad za devojčice ju je razljutio jer njima to ne priliči.

- Pa čekaj malo, šta se ovde događa? Ne volim da snimam, ali ovo sam morala da zabeležim jer sam u šoku - rekla je ova mama, prenosi "Today".

@thecrazycreativeteacherThoughts?♬ original sound - Meghan Mayer

Megan je malo konzervativnija u odnosu na ove moderne generacije, posebno kada je u pitanju odeća za decu i omladinu. Snimak je postavila na "TikTok" i vrlo brzo je pobrao velike simpatije, ali su mišljenja podeljena.

"Smatram da ne preteruješ", "Haljina je apsolutno neprimerena", "Nije prikladno za devojčice ovog uzrasta", dok je bilo i onih koji su podržavali ovaj stil komentarima poput: "Ovo je obična dnevna haljina, slatka je", "Silovatelja će uvek biti bez obzira šta devojke nose na sebi" i slično.

Da li biste kupili ovakvu haljinu za svoju mezimicu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Olivera Šiljegović - modna dizajnerka i osnivačica brenda "Olivera Atelier"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota