• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prve zvanice su stigle na crveni tepih Oskara 2024: Jedna trudnica i jedna 92-godišnjakinja ukrale šou

Vreme čitanja: oko 2 min.

U crnom su blistale Džejmi Li Kartis, Sisi Spejsek, Selin Song i Rita Moreno

  • 0
Vanesa Hadžins Oskar 2024 Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

U Dolbi teatru u Holivudu sve je podređeno događaju na koji se čekalo - 96. dodeli Oskara.

Na crveni tepih stigle su prve zvanice, a glumica Vanesa Hadžins u poodmakoj trudnoći bila je veliko iznenađenje za sve.

Njenu pojavu pratile su ovacije fanova, a Vanesu je krasilo veliko samopouzdanje. Glumica nije bez razloga došla na crveni tepih. Dala je sebi dovoljno vremena da pozira ispred foro-objektiva i da pokaže da uživa u lepotama trudnoće.

Uska crna haljina koja se vukla zadnjim krajem, sa posebnim pojasom u predelu stomaka maksimalno je naglasila figuru buduće mame, koja očigledno uživa u svakom trenutku.

Vanesa je u sve vereme imala širok osmeh, a ruke položene na stomak ukazivale su na njenu smirenost i radovanje skoroj prinovi.

Džulijan Haf, američka glumica, plesačica i TV lice, izazvala je veliku pažnju fotografa. Obučena u vrlo zanimljiv kombinezon, koji su u donjem delu činile masivne bele pantalone, Džulijan je na crveni tepih donela sasvim nov smisao glamura. Svetlucavi top je smenom  zlatnih i srebrnih tonova svemu davao dozu glamura i odlično pristajao uz kosu i ten Džulijan Haf.

Džulijan Haf Oskar 2024 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Britni Snou u dugoj, žutoj haljini bojom Oskara donela je stari glamur, dok su modna modernost i inovativnost, u vidu svetlucavih odela bile zadatak kompozitorke Laure Karpman. Na crveni tepih donela je originalnost i dobro raspoloženje.

Filmski direktor Sean Vang došao je u društvu  Chang Li Hua, Sam A. Davi i Yi Yan Fuei i uneo dominaciju boja i jačinu spoja generacija.

Dame u odelima sa vatrenom crvenom nijansom slale su jasnu poruku da za crveni tepih nema granica.

Sean Wang Oskar 2024 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Dame koje znaju moć i eleganciju crne boje ne propuštaju da je ponesu ni na crvenom tepuhu jedistvenog Oskara.

U crnom su blistale Džejmi Li Kertis, Sisi Spejsek, Selin Song i Rita Moreno.

Džejmi Li Kertis je pokazala dominaciju u 65. godini. Njena figura je bila besprekorna, kratka frizura u sedoj nijansi pokazivala je da snaga žene u sedmoj deceniji ne jenjava.

Rita Moreno pak koketirala je sa fotografima i objasnila da se vedrina duha ne menja ni u 92. godini.

Oskar 2024 Foto: Tanjug/AP

Nominacije

Film Kristofera Nolana "Openhajmer", koji ima 13 nominacija, za sada ubedjivo vodi, a iza njega je film "Jadna stvorenja" Jorgosa Lantimosa sa 11 nominacija. Deset nominacija ima "Ubistvo pod crvenim mesecom", dok je film koji je podigao veliku prašinu - "Barbi", u trci sa  osam nominacija za ovogodišnjeg Oskara.

Za najbolje glumce nominovani su Bredli Kuper, Kolman Domingo, Pol Džijamati, Kilijan Marfi i Džefri Rajt. Sa druge strane, za najbolje glumice nominovane su Anet Bening, Lili Gledstone, Sandra Hiller, Keri Maligan i Ema Stoun.

Program dodela nagrada, po četvrti put, vodiće Džimi Kimel.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mišel Jeo je prva Azijatkinja koja je osvojila Oskara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota