• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najlepše haljine na dodeli Oskara: Crveni tepih iznedrio zanimljive modne momente

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za neke govore da su "već viđene", ali da ih nešto zanimljivo ne čini "dosadnim"

  • 0
Najlepše haljine na dodeli Oskara 96 Foto-kolaž: Tanjug/AP

Dodela Oskara 2024. nije mogla da prođe bez preusmerene pažnje na najbolje modne momente.

Iako po komentarima većina nije ispunila očekivanja, pojedine dame su se istakle, a među njima je i dobitnica najpoznatije nagrade u filmskoj industriji.

1. Ema Stoun

Emu krasi vrlo prepoznatljiv izgled. Njenu riđu kosu, zelenkasto-plave oči i bled ten se uvek ističu,  a ovoga puta Ema je odabrala pravu haljinu za sebe.

Iako obično ljudi sa bleđim tenom biraju tamnije haljine za ovakva dešavanja, Ema je napravila odličan izbor elegantne haljine. Krasi je uzak korset, sa takozvanom duplom suknjom. Prva je kratka i lepršava, a druga uska i dukgačka. Ova isprana zelena boja, sa diskretnim istobojnim šarama, spaja eleganciju i nežnost. Ukrasila je stajling interesantnom ogrlicom i diskretnijom šminkom. U toku večeri, svom modnom izboru dodala je još jedan zavidan detalj - Oskara, sa kojim je ponosno pozirala.

2. Zendeja

Zendeja je već pokazala svoju svestranost u glumi, modelingu, pa i u plesu i pevanju. Može se reći da nema šta ne ume da radi ova 27-godišnjakinja. Vrlo profesionalno, elegantno i samouvereno je pozirala na najpraćenijem crvenom tepihu. Ali, ono što zbog čega je ona na ovoj listi jeste upravo njen stil.

Mnogima je ova haljina "upitna" i ne bi je okarakterisali kao komad koji oduševljava, ali Zendeja je uspela da izgleda neverovatno u njoj. To je razlog zašto je tu gde jeste - gledali su u nju, više nego što su primetili čudan desen ove haljine. Sama haljina nije uopšte loša - crni šljokičavi korset, koji se nastavlja u neku čudnu roze suknju sa crnim cvetnim motivima.

3. Niki Novak

Ova haljina je nešto što je već viđeno, ali Niki Novak ju je nosila na svojstven način. Širok osmeh i razigranost po crvenom tepihu dalu su života ovoj davno odbačenoj haljini. Pritom, roze haljina sa predivnom suknjom i mnogo tila ne može biti promašaj. Još je zanimljivije što se odlično slaže sa njenom dugom, riđom kosom.

Nikki Novak 96 Oskar Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

4. Eva Longorija

Ova "očajna domaćica" ide na sigurno - crna, duga haljina. I, upravo zato, istakla se ovom uvek elegantnom opcijom. Na njoj ovo nije nimalo dosadno izgledala, jer je uspela da izgleda vrlo upadiljivo i svedeno. Haljina je uska, sa golimn ramenima, koji daju prostor da nakit upotpuni stajling. Evin osmeh samo je očarao još više njeno pojavljivanje.

5. Hejli Stajnfeld

Hejli je pokupila gotovo sve komplimene ovogodišnje dodele Oskara. Izgledala je bajkovito u laganom, svetloplavom tilu. Jednostavna haljina, sa zlatnim detaljima na korsetu i rukavima, sa usko vezanom kosom, doprinose da Hejli izgleda poput sirene. Iako neki navode da je ovo odličan izbor, ali ne za ovakav događaj, Hejli je odlično iznela ovu kombinaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kad se moda preseli u pozorište: Revijom posvećenom Tamari Bakić zatvoren Fešn selekšn

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota