• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija se vraća prolećnom raspoloženju u lila romantičnom odelu: Odavno je nismo videli u bojama

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što se tiče obuće, kraljica se opredelila za nove sandalete sa srednjom potpeticom, to jest, ni toliko visoke kao one koje je nosila ranije, niti "kiten" stil kakve sada bira

  • 0
Kraljica Leticija Foto: Jose Miguel Fernandez/GTRES/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za nekoliko dana ćemo i kalendarski ući u proleće, a čini se da se tome već polako prilagođava kraljica Leticija, koja celu zimu nije odmakla dalje od crno-sivog kolorita.

Ona se tokom posete Gandiji odlučila za lila izgled. Protagonista njenog stila je romantično odelo modne kuće "Hugo Boss", koje je ovom prilikom španska kraljica kombinovala sa belom čipkanom bluzom i "karolina hereta" sandaletama.

Ona i njen suprug kralj Felipe su uručili Nacionalne nagrade za istraživanje 2023, koje predstavljaju najvažnije priznanje Španije u oblasti naučnih istraživanja.

Dvodelno odelo od japanskog krepa sastoji od sakoa opuštenog stila, sa jednim dugmetom. Reč je o modelu "jocalua". Pantalone ravnog kroja imaju svoj kaiš sa srebrnom kopčom i nazvane su "tapia". Kraljica je u ovom kostimu debitovala u septembru prošle godine, za svoj prvi čin po povratku sa letnjeg odmora, za ceremoniju dodele Unicefovih nagrada u Španiji, a ponovila ga je u oktobru pre ceremonije dodele nagrada Asturije.

U dva prethodna navrata kada je kraljica Leticija nosila ovaj komplet, kombinovala ga je sa belom bluzom istog brenda. Međutim, za ovu posetu Gandiji opredelila se za mnogo interesantniji model, posebno zbog njegovog porekla. Reč je o dizajnu kanarskog brenda "Pomeline", izvezenim u zanatskoj Rišeljeovoj tehnici na ostrvu La Palma, kako piše "Vanitatis". Inače je poznata kraljičina privrženost španskim brendovima, a ova čipkana bluza je takođe imala svoje ranije prikazivanje.

Što se tiče obuće, kraljica se opredelila za nove sandalete sa srednjom potpeticom, to jest, ni toliko visoke kao one koje je nosila ranije, niti "kiten" stil kakve sada bira.

Sve je to začinila sedefastim minđušama i odgovarajućim prstenom.

Kraljica ovim činom stavlja tačku na svoj dnevni red za ovu nedelju kada je njena nova frizura bila i dalje najvažniji detalj celokupnog izdanja. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tiktok krojačica otkrila sjajan trik: Evo kako od starog sakoa napraviti dva prelepa odevna komada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota