• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modne lekcije Melanije Tramp se vraćaju na scenu: Bela košulja-haljina najavljuje prolećne trendove

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz haljina je uparila i svoju veliku "šanel" torbu i crne naočare

  • 0
Melanija i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp se vratila u centar pažnje u utorak dok je pratila svog supruga, republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa za 2024. na glasanju na predsedničkim izborima u Palm Biču, Florida.

Bivša prva dama je to učinila u sebi svojstvenom ansamblu.

Melanija je obula par crnih "so kejt" salonki "kristijan lobutin", inače njen omiljeni model, što se dalo zapaziti tokom mandata. Bivša prva dama nosila je ove salonke sa visokom potpeticom u više navrata i u različitim bojama tokom godina, pa čak i sa printom zmijske kože.

Za svaku priliku i za svaki odevni predmet imala je odgovarajući par. Otkako su se pojavile 2013. godine, nazvane po poznatoj manekenki Kejt Mos, osvojile su pažnju slavnih dama.

Za ostatak svog stajlinga odabrala je belu košulja-haljinu sa potpisom modne kuće "Alekander Mekvin" sa velikom crnom orhidejom preko cele leve strane. Da bi istakla svoj struk, stavila je crni kaiš. Ovo je sjajna najava za prolećne i letnje trendove - kako biti šik sa minimalno detalja i zadržati udobnost tokom celog dana.

"Mekvin" je inače jedan od njenih omiljenih dizajnerskih brendova, sa kojim je debitovala na Met Gali 2011. godine u zlatnoj raskošnoj haljini. Njena najvažnija pojavljivanja nisu protekla bez komada sa potpisom ove modne kuće.

Uz haljina je uparila i svoju veliku "šanel" torbu i crne naočare, a isfeniranom kosom na blage talase istakla je svoje lice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Među ožalošćenima Donald i Melanija Tramp: Održava se opelo Ivani Tramp

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota