• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li način odevanja govori nešto više o tome je li na čuvenom snimku Kejt Midlton: Otvorena mnoga pitanja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona se poslednji put pojavila tokom ceremonije proslave Božića

  • 0
Kejt Midlton Foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton (42) i dalje je jedna od vodećih tema u svetu. Javnost je uznemirena neobičnim situacijama  u monarhiji, a posebnu pažnju izazvao je neočekivano dug nestanak "sa scene" omiljenog člana kraljevske dinastije Velike Britanije i zabrinutost oko njenog zdravlja.

Nakon mnogobrojnih spekulacija javnost je posebno uznemirio slučaj fotošopiranja porodične fotografoje, a poslednji u nizu "kikseva" koji je možda i naljutio one koji pomno prate dešavanja u kraljevskoj porodici jeste i pojavljivanje Kejt Midlton u kupovini u marketu, zajedno sa suprugom Vilijamom.

Šta je zapravo zapalo za oko javnosti, a što sugeriše da to nije princeza od Velsa već njena dvojnica? Mnogi kažu da je to odabir odevne kombinacije.

Naime, ona je tokom kupovine u marketu viđena u crnom duksu jednog sportskog brenda, crnim helankama i patikama, što može da sugeriše da se spremala da gleda meč Engleske i Francuske u ragbi meču Šest nacija. Delovala je opušteno i srećno, ali ta njena odeća je odstupala od njene uobičajene garderobe, piše "Marca", što je i najviše privuklo pažnju.

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je da je Kejt odisala samopouzdanjem tela i nije pokazivala "slabost" vodeći se time da je imala ozbiljnu operaciju. Kako ona navodi, Kejt ide ispred Vilijama praveći velike korake što može sugerisati da želi biti viđena.

Poznato je da princeza od Velsa sportske odevne kombinacije obavezno praktikuje kada posećuje neku sportsku manifestaciju ili posećuje određena društva, a kada je privatno ležerno obučena, to ipak izgleda malo drugačije. Vodi se računa o svakom detalju i princeza izgleda uvek sređeno.

Princ Vilijam i Kejt Midlton Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Pretpostavlja se da se Kejt dobro oporavlja od operacije, pa njeno prisustvo u prodavnici treba da posluži kao ohrabrujući znak njenog zdravlja i blagostanja.

Bilo kako bilo, šta god da se dešava iz zatvorenih vrata, želimo princezi Kejt zdravo ozdravljenje.

Svako modno izdanje Kejt Midlton je prava modna inspiracija, a neka od njih ožete pogledati u galeriji u nastavku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota