• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove poznate dame vole da se pohvale svojim oblinama: Sa slikom jedne od njih žene idu kod plastičnih hirurga

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako je Dženifer Lopez postala pojam poželjnosti ženskog tela, zadnjice posebno, a koliko samoj pevačici znači govori podatak da ju je osigurala na 27 miliona dolara

  • 0
Dženifer Lopez Foto: 305soccer / KADENA / Profimedia

Dok se neke žene pomalo srame da pokažu svoje prirodne obline, ove poznate dame to čine s ponosom. Tako je Dženifer Lopez postala pojam poželjnosti ženskog tela, zadnjice posebno, a koliko samoj pevačici znači govori podatak da ju je osigurala na 27 miliona dolara. Žene kod plastičnog hirurga idu sa željom da imaju takvu, "brazilsku" zadnjicu. Džej Lo je sa ponosom nosi, a koje još poznate dame vole da se zna za prirodnu lepotu ovog dela njihovog tela?

Elizabet Harli još od "versače" haljine koja ju je proslavila poslala je poruku da voli da pokaže svoje telo, a pogotovo sada, kada je u šestoj deceniji i izgleda vrlo fit.

Tajnu njene linije mnogi bi da dostignu, a ona s ponosom pokazuje telo koje vreme voli.

Milijarderka Kajli Džener je majka dvoje dece, ali njena linija je i dalje devojačka. Ova pripadnica porodice Kardašijan nosi modele koji ističu njenu figuru, a rado objavljuje i fotografie u kupaćem kostimu.

Plus sajz model Ešli Grejem uvela je novo shvatanje oblina i otvorila put mnogim ženama da sa ponosom predstave ono što im je priroda dala.

Model Alesandra Abrozio po prirodi svog posla maksimalno ležerno se pojavljuje u svakoj odevnoj kombinaciji, pa i u bikiniju, a paparaci upravo te njene fotografioje, sa plaže, tokom odmora, posebno vole.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jedan bikini na više načina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota