• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijela Dimitrovska u sakou ispod kog se ne nosi ništa: Suptilnost u toplesu - da ili ne?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepota trenda blejzera bez ičeg ispod leži u njegovoj jednostavnosti

  • 0

Danijela Dimitrovska jedna je od onih manekenki koje i te kako znaju šta najbolje mogu da iznesu i to rade besprekorno. Koliko god Danijeli bile udobne helanke i trenerke, ona je jedna od retkih koja svakom svojom dnevnom i večernjom kombinacijom donosi trendovski stil, zadržavajući vanvremenske primese i urođenu eleganciju.

Čak i kada ispod sakoa ne nosi ništa - ona to radi drugačije. Dominantno belo odelo, bele sandale, perfektno isfenirana kosa i zavodljiv pogled - tako je pozirala Danijela za svoje poslednje fotografije na Instagramu.

Lepota trenda blejzera bez ičeg ispod leži u njegovoj jednostavnosti. Odsustvo košulje ili majice dodaje dodir intrige i samopouzdanja, podižući ansambl na nove visine. To je modna izjava koja govori mnogo, zadržavajući prizvuk suptilne smelosti.

Jedan od izuzetnih aspekata trenda blejzera na golo telo je njegova svestranost. U zavisnosti od lične udobnosti i stilskih preferencija, pojedinci mogu eksperimentisati sa različitim nivoima izloženosti kože, u rasponu od suptilnih nagoveštaja do smelijih otkrića. Danijela na obe fotografije to radi vrlo suptilno u "oversized" blejzeru.

Predimenzioniran blejzer nudi jedinstven spoj udobnosti i stila. Njegov opušteni kroj i izdašne proporcije stvaraju šik i savremenu siluetu koja dopunjuje smelost izgleda u toplesu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota