• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tik pred porođaj išla je da uradi trepavice, kosu i potamni ten: Želela je da izgleda savršeno, ali neuspešno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mislila je da će je to opustiti, ali sada tvrdi da su joj slike sa porođaja "užasne"

  • 1

Možete li zamisliti da usred porođaja razmišljate o šminkanju, frizuri ili o tome da li će vam ten dobro izgledati u ovom vrlo stresnom, a predivnom trenutku?

Upravo to je bila briga mame Melise Ouks, koja je pre samog porođaja odlučila da želi da izgleda "reprezentativno" i "savršeno" kada se bude porađala. 

Ova 28-godišnjakinja je imala zakazani carski rez u sedmom mesecu trudnoće jer je njena beba nezgodo sedela u stomaku. I nakon što je dobila tačno vreme i datum, rezervisala je nekoliko sati pre odlaska na porođaj totalnu "bjuti-transformaciju".

Melisa je izdvojila nešto više od 50 evra za nadogradnju gustih, čuvenih ruskih modela trepavica, potom je potrošila 20 evra na depilaciju obrva. Kaže da ju je mučilo kako izgleda i da je bila isrcpljena i bleda, pa je još 60 evra dala noć pre za potamnjivanje tena, ali i za rađenje gel-noktiju.

Pre samog polaska u bolnicu, Melisa je sebi priredila ful spa-tretman u svom kupatilu, a zatim je i odvojila sat vremena da uvije kosu. 

Kako otkriva za "TheSun", njen suprug joj je govorio da je "luda".

- Moja kozmetičarka koja mi je radila trepavice, rekla mi je da nisam normalna što odlučujem da radim trepavice tik pre porođaja, ali morale su da izgledaju savršeno. Stvarno mi se nije dopalo da sam trudna. Baš se mnogo odrazilo na moje telo i mentalno zdravlje i mislim da je i moj suprug bio svestan da odlazak na ove tretmane može da me umiri - kaže ona.

Melisa kaže da je "samo pokušavala da bude što opuštenija" u danima koji su prethodili njenom porođaju.

- Gledajući unazad, toliko me je mučilo kako izgledam, ali volela bih da nisam prošla kroz sve tretmane. Žurila sam da sve stignem i krajni ishod se nije odnosio na mene, već na moju predivnu ćerku.  Slike koje moj dečko ima iz porodilišta, na kojima sam ja, najružnije su stvari koje sam videla i mislila sam da ću izgledati bolje nakon svih odrađenih tretmana, ali sam vrlo pogrešila u proceni - priznaje ona.

Nakon što je stigla u bolnicu u podne, Melisa je rodila svoju ćerku Leonoru. Rekla je da je pre trudnoće bila opsednuta društvenim mrežama i kako izgleda, ali sada kaže da ne daje prioritet svom pojavljivanju na mrežama.

- Čvrsto verujem u to da se ne kajem i mislim da ako bih ponovo prošla kroz to, možda ne bih bila tako ekstravagantna, jer na kraju to nije važno. Važno je samo da je vaša beba bezbedna i zdrava, tako da se sledeći put neću toliko truditi. Ne žalim zbog toga, ali sam naučila lekciju o tome šta je važno. Pre nego što sam dobila bebu, bila sam toliko zabrinuta za svoje društvene mreže, a sada me nije briga za ovo - navodi Melisa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kad se moda preseli u pozorište: Revijom posvećenom Tamari Bakić zatvoren Fešn selekšn

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Alo

    31. mart 2024. | 12:38

    Koje to porodilište prima porodilju sa namolovanim kandžama?

    Podelite komentar