• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bijonse novim albumom nadahnula kaubojsku estetiku: Evo kako je uvrstiti u svakodnevni izgled

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Cowboy core" - ime koje su trendu dali Bijonsini fanovi, dominira i njenim Instagramom

  • 0

Da je Bijonse trendseterka kojoj nema ravne shvatili smo videvši njen uticaj na modne trendove one sekunde kada je izbacila najavu svog novog albuma, pod velom kaubojske estetike.

Otkako je superzvezda u februaru objavila da će njen sledeći projekat biti album kantri muzike (objavljen ove nedelje), fanove i svet mode uhvatila je kaubojska groznica.

Bijonse je inače redovno unosila zapadnjačku estetiku u svoj izgled na crvenom tepihu i kolekcije brenda "Ivy Park" i tokom godina sarađivala na muzici sa kantri umetnicima.

Odmah posle Bijonse, talas kaubojskog izgleda uzjahala je i Kim Kardašijan.

Na pistama u Njujorku i Evropi, vestern odeća se često pojavljivala u jesenjim kolekcijama "Schiaparelli", "Isabel Marant" i "Louis Vuitton".

Kaubojske čizme, šeširi i teksas su među najprodavanijim modnim komadima.

"Cowboy core" - ime koje su trendu dali Bijonsini fanovi, dominira i njenim Instagramom.

Kako postići svakodnevnu "cowboy core" estetiku?

Iako se često koriste kao kičasti dodatak za tematske zabave ili koncerte, kaubojski šeširi mogu biti superšik dodatak vašoj svakodnevnoj garderobi. Radi se o pronalaženju pravog šešira - neutralne boje i minimalnih ukrasa - i stilizovanju na način koji ne vrišti "kostim". Isprobajte ga sa košuljom na dugmad i suknjom od teksasa.

Umesto ogrlice ili čokera ove sezone, odlučite se za bolo-kravatu. Košulja je obavezan deo, a dole razmislite o nečem malo ženstvenijem osim džinsa, poput dvodelnih kompleta sa mini-suknjom i krop blejzerom.

Kaubojske čizme - ako niste pronašli svoj omiljeni par jesenas, evo prilike sada da ih ugrabite po sniženim cenama. Ko kaže da one ne mogu da se nose leti? Sa potpeticom, kratke ili do butina, odličan par čizama može da ide uz mnogo različitih komada u vašem ormanu, od džinsa do mini suknje ili omiljeno - lepšrve kratke haljine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta bi bilo da smo rođene pre 100 godina?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota