• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz kralja i kraljicu ovog Vaskrsa nije Kejt Midlton: Nekada kraljevskoplava, danas dominira zelena boja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa posebnom pažnjom pratilo se ovogodišnje pojavjivanje kralja i kraljice u danima izuzetno teškim za njihovu porodicu

  • 0
Kejt Midlton i Kamila Foto: Profimedia

Kralj Čarls i kraljica Kamila stigli su na današnju vaskršnju nedeljnu službu u Vindzoru. To je i lagani povratak kralja u javni život nakon objave da boluje od kancera, a ujedno i njegovo i prvo zvanično pojavljivanje nakon vesti o njegovoj zdravstvenoj situaciji. Ove godine pored njih nisu princeza Kejt Midlton i princ Vilijam.

Prošle godine je monarh svoju porodicu predvodio do kapele Svetog Đorđa u Vindzoru, gde su mu se pridružili Vilijam, Kejt i njihovo troje dece. Ove godine slika je sasvim drugačija, nakon što je saopšteno da princeza Kejt Midlton takođe boluje od raka i da moli javnost za razumevanje njene potrebe za povučenošću. Zato danas nisu sa kraljem i kraljicom.

Ovaj dan osvežava i sliku Kejt Midlton, kada se pojavila u raskošnoij kaput-haljini, naravno, uz prsten svoje svekrve Dajane.

Kejt je bila okružena svojom decom, nasmejana, kao pravo otelotvorenje praznične sreće.

Ove godine posebno važan bio je trenutak kada je kralj Čarls mahnuo okupljenom narodu.

U pratnji svoje supruge bio je vidno raspoložen i uz osmeh je pozdravio narod. Slika kralja koji posle bolesti prvi put šalje javni pozdrav obišla je svet.

I dok je prethodne godine Kejt Midlton blistala u kraljevskoplavoj boji, kraljica Kamila je ove godine birala tonove zelene boje.

Kraljica je nosila zelenu haljinu sa satenskim trakama na grudima i okovratniku, koju je pratio zeleni šešir sa raskonim ukrasom, poput detalja koji je krasio i stajling Kejt Midlton. Crna kratka pelerina i crna torbica dodatno su naglašavali svečanost prazničnog izgleda kraljice.

U zelenim nijansama su bile i princeza Ana i Sara Ferguson, a kako "Dailymail.co.uk" navodi, to je boja koja ukazuje na "nove početke".

Sa posebnom pažnjom pratilo se pojavjivanje kralja i kraljice u danima izuzetno teškim za njihovu porodicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota