• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melanija Tramp izabrala crnu haljinu za rođendansku žurku: Ko je slavljenica koja neodoljivo podseća na nju?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavljenica i Melanija imaju nešto zajedničko

  • 0
Melania Trump, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp viđen je kako uživa na rođendanskoj zabavi svoje glamurozne advokatice Aline Habe zajedno sa bivšom prvom damom Melanijom Tramp u Mar-a-Lagu u Palm Biču na Floridi, pokazuju slike sa društvenih mreža.

Melanija je nosila crnu haljinu uskog kroja, koja se, koliko se da videti, od bokova širi u sirena-kroj. Haljina je šuškavog materijala, možda i malo nepraktičnog za temperature na Floridi i zabavu kraj bazena. Popularni "žabica" materijal koji se rasteže uglavnom smo viđali na leđima majica i topova, ali gotovo nikad na celoj haljini.

Vest o pojavljivanju Melanije i Donalda objavljena je odmah nakon glasina koje su počele da kruže o tome kako ih u javnosti retko viđamo zajedno.

Kosu je stilizovala sa strane, u lagane letnje talase, sa natapiranim delom pri korenu za glamurozniji volumen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Siggy Flicker (@siggy.flicker)

Slavljenica je bila obučena u bronzani kombinezon sa štrasom, a na slici gde pozira sa Donaldom i Melanijom, ne možemo a da ne primetimo veliku sličnost između ove dve dame. Njih dve kao da imaju identičan osmeh. Osim što su vrlo značajne u života Donalda Trampa, obe dame dele isti pogled na modu.

Glamurozna advokatica Donalda Trampa Alina Haba svoju žurku je zamislila u "Hermes" stilu, sa tortom koja oslikava njena modna i profesionalna interesovanja. Pre rođendana na Floridi, proslavila ga je i na karipskom ostrvu Sent Barts.

I druge gošće nosile su uglavnom mini-haljine u disko stilu. Među gostima su bili i Erik i Lara Tramp, kao i Don Junior i Kimberli Gilfojl.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Melanija bez maske na licu glasala u lepršavoj "Guči" haljini

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota