• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potrošila je 50.000 dolara na plastične operacije: Sada želi da promoviše prirodnost, ali postoji začkoljica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Serena je svoj izgled opisala kratko i jasno - inspirisana izgledom Merilin Monro

  • 0

Dočekali smo vreme kada je ponovo postao "in" prirodan izgled i kada se polako odbacuju plastične operacije. Iako estetske korekcije sada pokušavaju da opstanu u svetu trenda, tako što nude zahvate i korekcije koje daju prirodniji izgled, mnogi misle da će i to uskoro zatajiti.

Devojka po imenu Serena Smit podlegla je brojnim operacijama kako bi ostala u svetu aktuelnog, ali je nedavno izjavila da njeni fanovi mogu očekivati "povratak prirodi".

Serena navodi da je sa 18 godina operisala grudi i da je odatle sve počelo. U to vreme, platila je skoro osam hiljada dolara za nove grudi i toliko joj se dopao njen novi izgled da je odlučila da uradi više kozmetičkih promena. Serena je potrošila 12.000 dolara na operaciju nosa i 20.000 dolara na brazilsko podizanje zadnjice (BBL), da bi izgledala "savršeno" i u skladu sa "trendovima". Naravno ono što je "neizbežno", kada ste već dotle došli, jesu i ostale korekcije lica sa reddovnim dodavanjem botoksa, kao i filera za usne, obraze, brade i čela.

Sve te korekcije su koštale više od 50 hiljada dolara. Serena je svoj izgled opisala kratko i jasno - inspirisana izgledom Merilin Monro. Ipak, sada kada se polako gase plastične operacije, Serena želi da ostane u trendu i da izgleda prirodnije.

- Pokušavam da malo prigrlim prirodnu lepotu. Ne kažem da sam završila sa procedurama ili bilo čim, ali želim da prihvatim svoj prirodan izgled. Dopadalo mi se kako sam ranije izgledala, ali vremenom mi taj izgled nije ničemu služio. Verovatno je odrastanje učinilo svoje i nateralo me je da malo razmislim o svom prirodnom izgledu i kako mi zapravo nije ništa smetalo. Sada se stvari vraćaju osnovama i želim to da ispratim - kaže ona za "TheSun".

Serena se prošle godine uputila u kliniku koju posećuje odavno i istopila većinu filera u svom licu. Kako navodi i da je ostala prirodna, nešto bi "iz dosade" promenila.

Ali, iako se vratila mrvicu svojoj prirodi, Serena već planira da još uveća grudi, jer im je potrebno "osveženje". 

Nije li pomalo tužno voleti sebe samo onda kada je to u trendu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dao silne parne na operacije, kako bi se od belca pretvorio u Korejca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota