• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija uživa u proleću u roze drapiranoj haljini: Hit kroj za svaku građu

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Celokupnu odeću je upotpunila nešto malo višim štiklicama od "kitten" modela, u dve nijanse tamnijim od haljine

  • 0
Kraljica Leticija Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Leticija je juče dočekala prolećno-letnju sezonu 2024. sa drapiranom haljinom koju je nosila za uručenje zlatnih medalja za zasluge u likovnim umetnostima. To nije dizajn koji prolazi sa godinama, a nije ni nešto što prolazi nezapaženo.

I iako se za svakodnevne obaveze kraljica Leticija opredeljuje da se oblači u neutralnim bojama, ovoga puta je potvrdila da je savršeno leto ono koje asocira na vesele tonove, a za to je roze boja sigurno najzaslužnija. Setimo se samo - pretprošle i prošle godine kraljica Leticija bila je ta koja je među prvima implementirala "barbikor" trend.

Po dolasku u Kongresnu palatu Kadiz, mesto gde se održavao kulturni događaj, kraljica Leticija je bila u centru pažnje među ostalim prisutnima obučena u crno, sivo i tamnoplavo. Kao da gledamo scenu iz filma "Pravna plavuša" - kraljica se istakla upečatljivom haljinom koja je u skladu sa trendovskim bojama leta nasuprot svih prisutnih. Dizajn srednjeg kroja, dugih, naduvanih rukava, sa drapom na prednjoj strani - nečemu što inače laska svačijoj silueti. A senzualnosti doprinosi veliki šlic spreda.

Celokupnu odeću je upotpunila nešto malo višim štiklicama od "kitten" modela, u dve nijanse tamnijim od haljine.

Na kraju, dodala je delikatan nakit od rubina i smaragda sa srebrnim detaljima i našminkala oči nežno kako bi odgovaralo izgledu. Kosa joj je bila oblikovana u talase sa razdeljkom na sredini. Rezultat? Stajling kraljice Letizije je jedina stvar koja vam treba da blistate celog leta 2024.

Inače, Donja Leticija je haljinu premijerno predstavila u aprilu prošle godine, na ručku za ceremoniju dodele Servantesove nagrade, održanoj u Kraljevskoj palati u Madridu. Čak i tada je dobila odlične kritike zahvaljujući ovom dizajnu u retro stilu. Ovo je bio prvi put da je Donja Leticija nosila odeću marke "Lady Pipa". Za njenu osnivačicu, Saru Gonzalez, postoje dva pravca kada je u pitanju davanje života jednom od njenih dizajna: jednostavnost i boja, što su prepoznale poznate ličnosti širom Španije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako "grmi" Nina Bardić: Potpuno promenila imidž!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota