• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Šarlin obučena sasvim van uobičajenog protokola: Stajling kojim otkriva liniju sportistkinje

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgled koji može da se primeni u mnogim ležernim prilikama

  • 0
Princeza Šarlin Foto: Vinaj - Pool Crystal / Starface / Profimedia

Princezu Šarlin od Monaka najčešće vidimo na zvaničnim događajima, u društvu svog supruga, kada različitim prilikama prilagođava i svoj izgled. Ona najčešće kombinuje haljine, nekada formalnije, nekada opuštenije, koje, čini se, više odgovaraju njenoj prirodi. Najnovije fotografije pokazuju princezu u nešto drugačijem svetlu.

Bračni par iz Monaka prisustvovao je ovoga puta mnogo opuštenijem događaju. U pitanju je otvaranje jednog restorana, a princeza Šarlin događaj je ispratila i dodatnom slobodom odevanja.

Opredelila se za dominaciju crne u svom izgledu. Bivša južnoafrička plivačica svoju vitkost pokazala je u uskim crnim kožnim pantalonama, a eleganciju je naglasila crnim sakoom od tvida i tamnozlatastom košuljom sa raskošnom mašnom.

Princeza Šarlin Foto: Vinaj - Pool Crystal / Starface / Profimedia

Crne sandalete i pismo-torba upotpunile su stajling, koji je spoj elegancije i ležernosti kakav može da se primeni i za svakodnevnije opuštene večernje događaje.

Šarlin i knez Albert II od Monaka upoznali su se 2000. godine u Monaku. Njihova veridba objavljena je 23. juna 2010. godine, venčali su se građanski 1. jula, a crkveno 2. jula 2011. Udajom za kneza Alberta primila je ukupno stotinu trideset i osam titula, kao i njena svekrva Grejs Keli.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević i Iva Bataković o kreacijama koje su stvorili po skicama Angeline Aćimović

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota