• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Helen Miren šarmantna kao i uvek: Ulicama Milana prošetala u kombinaciji omiljenog brenda

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavna glumica ponovo je pokazala istančan modni ukus

  • 0
Helen Mirren Miren Foto: Chelsea Lauren/for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Helen Miren (78) nas svojim glumačkim talentom uvek oduševi na filmskom platnu. Uvek predana i vredna, ova rođena Britanka uvek vodi računa o tome kako se prikazuje u javnosti, pa je tako nedavno uslikana i na ulicama Milana.

Naime, Oskarom nagrađivana glumica prošetala je italijanskim gradom, a sve zbog toga što se u gradu mode otvara izložba "Dal Cuore alle Mani", odnosno modnog brenda Dolce&Gabbana. Sa osmehom na licu je pokazala svoj modni stil pošto se odlučila da prošeta u elegantnom odelu i pantalonama.

Plavi komplet koji je ponela na ulicama Milana je prošaran tankim, belim uspravnim linijama, a ispod prsluka odlučila se za čistu belu košulju koja se odlično uklopila u stajling. Celu jednostavnu i kežual kombinaciju upotpunila je prljavo belim sakoom i belim patikama. Kosu je vezala u rep i nosila je rajf.

Pokazala je da ume da odabere onu pravu kombinaciju za svaku priliku. Da je verna ovom brendu, upravo je dokazala i ovim izdanjem, a redovno se pojavljuje u kreacijama "Dolce&Gabbane".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota