• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melanija Tramp u romantičnom izdanju sa ne tako srećnom facom: Roze kombinezon nije popravio raspoloženje

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Melanijina ljubav prema kombinezonima je dokumentovana tik pred Trampovo stupanje na vlast

  • 0
Donald Tramp i Melanija Foto: Tanjug/AP

Pojavljivanje Melanije Tramp na prikupljanju sredstava sa suprugom Donaldom Trampom je oduševilo modne entuzijaziste, a njene facijalne ekspresije na fotografijama komentarisale su se više nego sam događaj.

Ona u više kadrova izgleda kao da samo želi da se sve što pre završi - piše se na društvenim mrežama.

Bivša prva dama držala se poprilično "sa strane" dok se njen muž trudi da povrati Belu kuću. Ona se nije pojavila da primi nagradu na prikupljanju sredstava u Mar-a-Lagu na Floridi u petak, a bivši predsednik je prihvatio u njeno ime.

Međutim, ona se u subotu pojavila zajedno sa Trampom na prikupljanju sredstava sa velikim donatorima u domu milijardera Džona Polsona u Palm Biču.

Taj događaj je prikupio 50,5 miliona dolara, prema Trampovoj kampanji, što je skoro udvostručilo 26 miliona dolara koje je kampanja predsednika Džoa Bajdena nedavno prikupila na događaju sa bivšim predsednicima Billom Klintonom i Barakom Obamom u njujorškom Radio City Music Hall.

Bivša prva dama nosila je roze "valentino" kombinezon, sa dugačkim rukavima i nogavicama. Širokog i lepršavog kroja, sa kaišem za naglasak struka, odlično joj je pristajao, iako bi se možda učinilo da može da ga ponese samo neko ko ima izražene obline.

Melanijina ljubav prema kombinezonima je dokumentovana tik pred Trampovo stupanje na vlast. U izbornoj noći 8. novembra 2016, prva dama je nosila beli svileni kombinezon iz kolekcije "Ralf Loren" sa jednim ramenom. Boja kombinezona dospela je na naslovne strane zbog povezanosti sa sufražetkinjama, ženama iz 19. i 20. veka koje su se borile za pravo žena da glasaju.

Na debati 16. oktobra između predsednika Donalda Trampa i Klintona, Melanija je odabrala crni kombinezon bez rukava istog brenda.

Melanija je često bila odsutna iz kampanje 2024, iako je prisustvovala nekim događajima u Mar-a-Lagu. Ona je takođe ostala neprimetna tokom Trampove kampanje 2020, uprkos tome što je igrala aktivnu ulogu u njegovoj uspešnoj kampanji 2016.

Za posetu Saudijskoj Arabiji 2017. nosila je skroman crni kombinezon dugih rukava sa širokim zlatnim kaišem i ogrlicom. Opuštena odeća skoro je podsećala na abaju, crni ogrtač koji žene Saudijske Arabije obično nose. Upravo taj kombinezon najsličniji je ovom najnovijem, ali je boja predodredila da izgleda romantično, dok je u crnom izgledala profesionalno i odlučno.

Od sledećih pojavljivanja - očekuje se da će Melanija održati svoj prvi veliki politički događaj u godini kada se pojavi na prikupljanju sredstava u Mar-a-Lagu 20. aprila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota