• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović u šetnji Kalemegdanom: Sofisticiranost i uglađenost u kombinaciji "bez napora"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Silueta prethodnih sezona koja i dalje opstaje - farmerice širokih nogavica - bile su Anin izbor

  • 1

Ana Ivanović se ipak najprijatnije oseća u Beogradu!

Za povratak u domovinu i izlet na Kalemegdanu bivša proslavljena teniserka izabrala je opuštenu kombinaciju, ali je uz aksesoare donela sebi svojstvenu minimalističku eleganciju.

Uz zelenu majicu, boju koja nagoveštava lepše vreme i osećaj koji dobijamo samo kada smo u prirodi, kombinovala je teksas pantalone širokog kroja i bele patike. Žuta torbica je svojom bojom doprinela nepretencioznosti cele kombinacije, a crni kaiš sa zlatnom šnalom je tu čisto dekorativno. Crni kačket - za manir uličnog stila, a i da bi se uklopila sa svojim dragim Bastijanom.

Silueta prethodnih sezona koja i dalje opstaje - farmerice širokih nogavica - dobro stoje na pravim mestima, dok i dalje ostavljaju prostor da u njima bez nelagode provedete ceo dan, nešto poput donjeg dela trenerke.

Jednako pogodne za obavljanje zadataka, opuštanje kod kuće kada organizujete neko druženje ili čak za vreme u kancelariji, opuštena i obimna silueta nudi maksimalnu lakoću i udobnost i čini ovaj teksas odličnim izborom tokom cele godine za razliku od njegove alternative - "skinny jeans-a".

Pošto malo širi donji deo daje sasvim drugačiju dimenziju celokupnoj silueti, ovaj model vam može "podići" izgled u svakoj prilici. Ukombinujte ga sa bodijem i aksesoarima za noćni izlazak ili uvucite košulju u njih za izgled "bez napora". Nabacite blejzer i štikle da biste opuštenom teksasu dodali instant glam.

Trend usvojen od strane poznatih ličnosti, stilista i influensera, široke nogavice su davno dobile pečat odobravanja, a od tada nam modni entuzijasti serviraju raznorazne varijante nošenja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Kole

    9. april 2024. | 13:24

    Kao i svaka strankinja.

    Podelite komentar