• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teniski reketi, mašne na haljini i u kosi: Vreme je da pletemo kike i pravimo konjske repove, kao Zendaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zendaja je u sredu uveče prošetala crvenim tepihom u centralnom Londonu u beloj haljini modne kuće "Tom Braun", rađenoj po meri

  • 0
Zendaya Foto: Tanjug/AP

Zendaja i stilista Lo Rouč i te kako znaju šta rade na pres turneji glumičinog novog filma "Challengers". Izgleda da ćemo se nagledati belih teniskih ansambla, ali u glamuroznijoj verziji.

Zendaja je u sredu uveče prošetala crvenim tepihom u centralnom Londonu u beloj haljini modne kuće "Tom Braun", rađenoj po meri, na kojoj su se isticali detalji u vidu dva ukršena reketa koji formiraju mašnu. Mašne su se u Zendajinom izdanju našle i u originalnom obliku, na bokovima i u kosi.

Komad sa spuštenim strukom, njen drugi na turneji za štampu sa teniskom siluetom, uključivao je još i visoku kragnu, gola leđa i dubok šlic. Iako je haljina u elegantnom maniru, ako bolje pogledate ispod osnovnog materijala nalazi se mrežica koju inače sadrže pravi sportski odevni komadi. A to može svakako biti referenca i na tenisku mrežu.

Prorez do butina "razbio" je plisiranu suknju, a logotip Toma Brauna sa crvenim, plavim i belim prugama ukazao se uz rub haljine. Suptilni sjaj dolazio je od šljokica prošivenih po celoj haljini, od kojih su neke u obliku sitnih teniskih reketa.

Ako ste pratili pres turu i mnogobrojne premijere filma "Barbi", jasno vam je da Zendaja i njen tim rade isto ono što je radila Margo sa svojim timom. Obe glumice su posvećene promovisanju svog novog projekta do srži, a vi procenite ko je bolje "ušao u ulogu".

Zendaja je uz pomoć Lou Rouča majstor u otelotvoravanju i donošenju filmske teme van filmskog platna.

Ono što je pored haljine privuklo pažnju je svakako i Zendajina frizura, takođe kreirana u saradnji sa frizerima čiji je vođa tima, naravno, Rouč. Nema više ni kratkog ni dugačkog boba, vreme je da mašemo repom!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marina Ćosić o filmu "48 sati i 1 minut", koji je imao premijeru u mts Dvorani

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota