• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monika Beluči je kraljica crnih kombinezona: Birala ih je najviše za pojavljivanja na Kanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno je boja u kojoj se oseća najsigurnije, ali i najmoćnije

  • 0
Monica Bellucci, Monika Beluči Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tipična minimalistička elegancija i ovoga puta bila je najbolji saveznik Monike Beluči. Na događaju u Las Vegasu pojavila se u pratnji svog partnera, Tima Burtona, sa kojim se modno uskladila.

Odlučila se za potpuno crni izgled, stigavši na događaj u crnom kombinezonu, dok je struk istakla odgovarajućim kaišem. Dodajući visinu svojoj figuri čizmama sa visokom štiklom, italijanska lepotica je još jednu dimenziju izgledu dodala noseći i crni trenč mantil.

Monica Bellucci, Belući Foto: WFPA / Alamy / Alamy / Profimedia

Kombinezon identičnog kroja, ali različitog kopčanja i iste čizme sa platformom i visokom potpeticom nosila je još 2017. godine, kada je pristizala na Kanski festival. Te večeri se nije presvukla, već je samo dodala broš na mesto dugmeta i sredila svoju frizuru i obula crne lakovane cipele.

I 2019. u Kanu je nosila crni satenski kombinezon, ali sa užim, ravnijim nogavicama. Tu su naravno bile i cipele sa otvorenim prstima vrtoglave visine štikle.

Monica Bellucci, Belući Foto: GOL/Capital Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ni 2020. za događaj u Parizu nije bila izuzetak, a zajedničko kod tri kombinezona od ove, 2017. i 2020. godine je širok kroj nogavica i košulja izgled u gornjem delu. Čini se da Monika sa godinama bira sve opuštenije krojeve, a da samo kad su haljine u pitanju pravi izuzetke i ostaje privržena silueti koja ističe obline.

Nošenje potpuno crnih kombinacija je hrabar i osnažujući izbor stila. Šik je sa lakoćom, svestran i dodaje dubinu vašem izgledu. Dok crna boja dodaje element misterije, ona je takođe praktičan izbor za minimalističku garderobu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota