• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelina Džoli sa ćerkom Vivijen na premijeri mjuzikla: Naslednica glumačkih zvezda pokazala talenat

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su već sarađivale u filmu "Malfecient" iz 2014, a Anđelina je i mala vrlo dobre profesionalone komentare na rad svoije naslednice

  • 0
Anđelina Džoli Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina Džoli i njena u Bredova ćerka Vivijen Džoli-Pit bile su zvezde crvenog tepiha na brodvejskoj premijeri mjuzikla "Outsiders'" u pozorištu Bernard B. Jacobs.

Glumica je izgledala izuzetno elegantno u senf-žutom plaštu, koji je odlično pratio nijansu njene kose, a dodatni glamur svemu je dao nezaobilazni crveni karmin. Ispod plašta se prefinjeno pokazivala zlazasta satenska haljina koja bi bila pravi izbor i za svečansoti poput dodele Oskara.

Njena 15-godišnja ćerka odabrala je tamnoplavi kombinezon, uz koji je nepretenciozno ponela patike i pokazala kako njene mlade godine prate svoju modnu priču.

Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

Mama i ćerka pozirale su sa Dažastinom Levinom, koji je u ostvarenju "Outsiders'" odgovoran za muziku i tekst.

Anđelina je producent brodvejske verzije "Outsidersa", koja je zasnovana na romanu S. E. Hintona iz 1967. i filmskoj adaptaciji Frensisa Forda Kopole iz 1983. o rivalskim bandama koje se bave posledicama smrti jednog člana u Oklahomi 1964. godine. A Vivijen je njena asistentkinja.

One su već sarađivale u filmu "Malfecient" iz 2014, a Anđelina je i mala vrlo dobre profesionalone komentare na rad svoije naslednice.

- Viv je mlada umetnica koja svoje napore usredsređuje na podršku drugima. Ona je bila tu da pomogne na bilo koji način i naučila je toliko od Džastina Levina i celog kreativnog tima - rekla je Anđelina za "People" na premijeri.

Glumica je ranije uporedila svoju ćerku sa svojom majkom:

- Viv me podseća na moju majku po tome što nije usredsređena na to da bude u centru pažnje, već na to da bude podrška drugim kreativcima. Ona je veoma promišljena i ozbiljna u vezi sa pozorištem i naporno radi da bi bila najbolja u razumevanju kako da doprinese.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revijom Igora Todorovića počeo 53. Perwoll Fashion Week

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota