• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl i poljubac za princa u novom stilu: Naglasak je na krojevima i materijalima, za "skupi" izgled

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi stil kao uvertira za nove projekte?

  • 0
Meghan Markle, Megan Markl Foto: VEM/Miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tradicionalni poljubac za princa razmenjen je i ove godine između Megan Markl i princa Harija na Polo Challenge u Askot Kovort Parku.

Ovaj događaj koristi Harijevoj dobrotvornoj organizaciji Sentebale, organizaciji koju je 2006. osnovao zajedno sa princom Seisom od Lesota. Neprofitna organizacija podržava decu u Africi koja žive u siromaštvu i zajednice pogođene HIV/AIDS-om.

Nakon što je Harijev tim pobedio Grand Champions u igri 3-1, par je fotografisan kako deli slatki poljubac uz prinošenje trofeja. Megan je bila obučena u elegantnom letnjem stilu, nosila je haljinu Hejdi Merik, svoje sve omiljenije dizajnerke.

Haljina "Ginger", model kalifornijske dizajnerke Hajdi Merik, napravljena je od svile boje slonovače i konoplje. Poseduje presavijeni gornji deo sa izrezom na dekolteu i sa dugim šalom, koji služi kao ovratnik i koji nudi različite opcije stila vezivanja. Donji deo sastoji se iz plisirane suknje sa džepovima sa spuštenim strukom. Haljina takođe uključuje izrazitu mašnu i detalj izreza na leđima.

Na "nude" štikle dodala je belu i zlatnu "valentino" torbu preko tela, "kartijer" sat, starinske zlatne "šanel" minđuše i par crnih naočara za sunce, takođe brenda dizajnerke Hejdi Merik.

Meganin izbor garderobe dosledno je naglašavao njen afinitet prema ovom novom, jednobojnom, modnom stilu. Klasična elegancija sa modernim dodacima, uz biranje što finijih materijala - njena je nova modna faza. Uzgred, sve ove haljine koštaju manje od 500 funti, iako njena garderoba broji još mnogo vrednijih komada "Valentina", "Diora", "Oskara de la Rente" i "Kloe".

Možda je to pokušaj da izgleda pristupačnije narodu, kome će se ove godine predstaviti u seriji u kojoj se očekuje da slavi "radosti kuvanja, baštovanstva, zabave i prijateljstva", a sve to u finoj garderobi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota