• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljina kakvu nosi Sloboda Mićalović neizostavna je tokom proleća i leta: Lepršavost koja donosi eleganciju

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije privi put da Sloboda nosi ovakvu haljinu, a sličnima nije odolela ni Dženifer Lopez. Jednostavno, budi prefinjenost i eleganciju, koja prija damama

  • 0
FEST Premijera filma Jorgovani Foto: ATA Images/R.Z.

Prvi prolećni dani odražavaju se kako na naše raspoloženje tako i na naše oblačenje. Lepo vreme aktivira nas da posegnemo za odećom vedrijih boja, ali i lepršavijih materijala. Baš takva je i haljina Slobode Mićalović, u kojoj se nedavno fotografisala za svoj "Instagram" profil.

Glumica je prepoznatljiva po svedenijim odevnim kombinacijama, kojima neretko dominiraju crni i beli tonovi, ali ovoga puta pokazala je boje proleća.

Prozračna, lepršava haljina zelenoplavih tonova obogaćena cvetovima idealna je kombinacija za tople dane, a možete je poneti i u dnevnim i u večernjim prilikama. Idelana je uz balentanke, a može podneti i kombinaciju sa patikama, papučama, sandalama, u zavidnosti od ambijenta u kome ćete je nositi.

Ovo nije privi put da Sloboda nosi ovakvu haljinu, a sličnima nije odolela ni Dženifer Lopez. Jednostavno, budi prefinjenost i eleganciju, koja prija damama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sloboda Mićalović: Ivan i ja smo sazreli kao glumci u odnosu na prošlu saradnju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota