• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stilski dueli kraljica Leticije i Maksime u Holandiji: Kolor bloking ili mešavina tkanina, ko odnosi pobedu?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa kakvom pažnjom su obe kraljice pripremale svoje autfite za državnu posetu

  • 0
Kraljica Leticija Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljice Leticija i Maksima i treći dan posete španske kraljevske porodice provodile su zajedno. U duetu, sa stilom su prošetale Amsterdamom i posetile centar posvećen mentalnom zdravlju, gde se sprovode sportske aktivnosti za mlade.

Što se tiče izgleda koji su odabrale, i kraljica Leticija i Maksima od Holandije opredelile su se za odevne kombinacije koje najbolje opisuju njihov preferirani stil.

Kraljica Leticija je odabrala svoje omiljene boje i spojila ih, vrlo pažljivo.

Tako je u ovom zajedničkom nastupu sa Maksimom kraljica Leticija želela da oda počast holandskoj kraljevskoj porodici narandžasto-koralnom haljinom iskombinovanom na veoma iznenađujući način - bojom kuće iliti dinastije Orandž.

Usred kišnog Amsterdama priziva proleće ogrnuta vibrantnim roze kaputom dok na nogama ima roze sandalete. Leticija je podlegla trendu kolor blokinga mešanjem dva tona koji su veoma popularni ovog proleća.

Što se tiče haljine, ona je jedan od onih komada kojima uvek možete da pribegnete danima kada morate da budete doterani jer vam omogućava da se osećate udobno, a da ostavite utisak u isto vreme. Španska kraljica ga je već nosila više puta, kako u Španiji, tako i na drugim putovanjima poput onog u Švedskoj. To je strukirani dizajn njene omiljene modne kuće - "Carolina Herrera", midi dužine i japanskih rukava - siluete kojoj se stalno vraća.

Što se tiče kaputa, to je komad istog brenda, koji je već nosila u prethodnim prilikama, baš tokom državnog putovanja u Dansku prošle godine. Posebna pažnja je morala biti upotrebljena da se pogodi tačan ton roze boje i za cipele i za tašnu.

U slučaju Maksime iz Holandije, takođe se pomno razmatralo o tome kako da ostavi utisak, uklopi se i ne odudara stilski previše od Leticije, s obzirom na to da je kraljica Maksima poznata po mešanju printova i boja, a ne samo kolor blokingu.

Holandska kraljica se za ovaj dan opredelila za veoma originalnu haljinu. To je dizajn u stilu kaputa, u mekom prljavoroze tonu, sa posebnim detaljima kao što su mešavina tkanina, široki kaiš sa velikom šnalom i visoko kopčanje.

Osim boja, velika razlika između njih danas je u ukrasu za glavu. Ovog puta, Maksima od Holandije, nosila je maksi traku za glavu koja odgovara njenoj haljini, dok se Leticija odlučila za jednostavnost i raspuštenu kosu bez ikakvih dodataka.

Maksima, iako vrlo visoka žena, obično bira dosta visoke potpetice, ali za vreme trajanja posete Leticije i Felipea, bira da bude sa španskom kraljicom u ravni kada je izbor obuće u pitanju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dve modne revije inspirisane nasleđem Jelene Savojske u Italijanskoj ambasadi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota