• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su najupečatljiviji autfiti na 53. Perwoll Fashion Week-u: Poznate ličnosti u neprolaznim modnim komadima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od crnih haljina sa zanimljivim detaljima, sve do jakih boja koje zahtevaju smelost

  • 0
Perwoll Fashion Week Foto-kolaž: Đorđe Tomić

Na 53. Perwoll Fashion Week-u pored inovativnih modnih kreacija koje su se mogle uočiti na revijama, ništa manje pažnje nisu privukla poznata lica koja su posetila ovaj kulti iventa. Pred blicevima foto-aparata našle su se ličnosti iz različitih sfera, od voditeljki do pevačkih zvezda, a njihovi stajlinzi pokupili su reči hvale.

Prva dama Tamara Vučić, pokazala se u elegantnoj toaleti ljubičaste boje. Haljina se zbog svilenkastog materijala nežno presijava, a u istom stilu odabrala je i klasične, ljubičaste cipele, ali i vrlo interesantnu torbicu sastavljenu od ljubičastih i belih perli.

Mesto na lila tepihu zauzela je i Konstrakta u crnom autfitu, a komad kojim je želela da kombinaciju učini zanimljivijom bio je specifičan ogrtač sa sjajnim detaljima.

Voditeljka i borac za ženska prava Mia Bjelogrlić, pokazala je neprolaznost jedne crne, asimetrične haljine. Krupni cvet ukrasio joj je rever, a dug sako crne boje prekrio joj je ramena. Tamni autfit "razbila" je pink sandalama, koje su u trci za prvo mesto trendova i ove sunčane sezone.

Za ovim damama ne kasne ni ostale zvezde u zanimljivim stajlinzima, poput Nemanje i Jelene Jovanov, koji su definitivno privukli pažnju urbanim i kreativnim izborom. Za njima, kao pokazatelj trenda koji čvrsto drži svoje mesto, pojavila se i Seka Aleksić u braon, uskoj haljini, nalik stilu poznate trend-seterke Kim Kardašijan. Sandra Perović pokazala je biznis-eleganciju sa mudro postavljenim cirkonima, a u mladalačkom i urbanom stilu blistala je umetnica Zoe Kida.

Ovogodišnji Perwoll Fashion Week prodro je u srž trenutnih trendova, a o tome svedoče i posetioci koji nisu odoleli da se ne obuku kao da su spremni da i oni prošetaju modnom pistom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota