• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

10 najboljih komada koje smo pronašli na Fashion Company sniženju

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počeli su međusezonski popusti u Fashion&Friends-u i ostalim Fashion Company prodavnicama

  • 0
Fashionandfriends Foto: Promo

Osnovu svakog garderobera čine jednostavni modeli neutralnih boja, koje odlikuju vanvremenski dizajn i krojevi prilagođeni svakom stilu.

Ovi klasični komadi su nepogrešiv izbor iz sezone u sezonu, i pouzdan adut na koji uvek možete da se oslonite bilo da je reč o dnevnim, večernjim, ležernim ili poslovnim kombinacijama.

Veliko Fashion Company međusezonsko sniženje od 20% i 30% na odabrane artikle iz kolekcije proleće/leto 2024 odlična je prilika da dopunite svoj orman sa komadima koji mogu da se nose u različitim prilikama i kombinacijama.

U nastavku otkrijte naš izbor najboljih komada koje trenutno možete pronaći na sniženju, i to:

-20% u prodavnicama Fashion&Friends, Replay, Diesel, Levi’s, Calvin Klein Galerija, Patrizia Pepe, Steve Madden, Camper i Shoezen.

-20% i -30% u Fashion&Friends onlajn šopu, kao i prodavnicama Tommy Hilfiger, Guess, Hugo, Calvin Klein Rajićeva, Calvin Klein Promenada, Superdry, Liu Jo, Scotch&Soda i Timberland.

Fashionandfriends Foto: Promo

Tommy Hilfiger sako, Hugo košulja, Liu Jo mantil, Hugo majica, Calvin Klein farmerice, Guess haljina, Calvin Klein suknja, Steve Madden cipele, Boss patike

Fashionandfriends Foto: Promo

Calvin Klein košulja, Guess jakna, Superdry majica, Lyle&Scott prsluk, Hugo pantalone, Replay farmerice, Tommy Hilfiger patike, Diesel ranac, Superdry kaiš, Timberland patike

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota