• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Viktorija Bekam proslavila 50. rođendan: Haljinu je sama dizajnirala, poznata lica među odabranom društvu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pre same proslave, Dejvid je odveo celu porodicu na večeru na jug Francuske

  • 0
Viktorija Bekam 50 rođendan proslava Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / DW/Profimedia

Porodica Bekam živi život na visokoj nozi i ne odriču se zadovoljstava koje mogu da priušte, posebno kada je u pitanju društveni život.

Viktorija Bekam je 17. aprila proslavila jubilarni 50. rođendan koji je obeležila u krugu najbližih prijatelja i porodice okupivši ih u jednom restoranu, odnosno za privatne članove Ozvald kluba u Mejferu.

Upriličena je raskošna žurka za koju su prema pisanju "Daily Maila" Bekamovi izdvojili 250.000 funti, pio se najbolji šampanjac, kokteli ali i ples sve do ranih jutarnjih časova. Fotka koja će zasigurno ostati u pamćenju jeste da je Dejvid nosio Viktoriju "na krkače", sve zbog povrede stopala koju još nije potpuno sanirala.

Ono što treba napomenuti jeste da je Dejvid iznajmio privatan avion kako bi cela porodica Bekam otišla na jug Francuske da večeraju, da bi se potom vratili u Britaniju na žurku.

Žurka je počela u 18 časova, a slavljenica, i dalje na štakama zbog povrede stopala, se pojavila u poluprozirnoj svetlozelenoj haljini do poda, bez rukava i sa volanima u pojasu struka i ukrasnim cvetom sa strane, koju je sama dizajnirala. Njena ćerka Harper se opredelila za haljinu u bež boji koju je takođe kreirala njena majka. Jači, ali mlađi članovi porodice Bekam su se odlučili sa odela marke Dior, dok se glava porodice odlučio za jedan italijanski brend Loro Piana. Njihova snaja Nikol je morala da propusti žurku pošto se iznenada njena baka razbolela, pa je otišla da bude uz nju.

Kada je reč o jelovniku, svoja mesta su našli jela od bifteka, brancin i italijansko predjelo. Pretpostavlja se da je posluženo preko 3000 boca šampanjca.

Na spisku gostiju našla su mnoga poznata imena svetske javne scene, pa su žurku, osim članica njenog benda, svojim prisustvom uveličali i Salma Hajek sa suprugom, Tom Kruz, kuvar Gordon Remzi, glumac Džejson Stetam, muzičar Mark Entoni, reditelj Gaj Riči, ali i Eva Longorija koja je jedna od najboljih prijateljima Viktorije Bekam. Ona je blistala u jednostavnoj crnoj, dugoj haljini i sve prisutne je ostavila bez daha izvajanom figurom u 49. godini.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota