• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Šarlin je šik i na sportskim događajima: Prsten ipak privukao najveću pažnju, šta li njime poručuje?

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbor nakita je, naravno, odmah izazvao spekulacije o tome da li Šarlin pokušava da pošalje poruku o dešavanjima u svom braku

  • 0
Princeza Šarlin Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton je naša prva asocijacija kada povezujemo sport i kraljevske porodice, ali ovoga puta princeza Šarlin je bila ta koje je uspela da svojim modnim odabirom privuče našu pažnju na jednom sportskom događaju.

Princeza, koja je i sama bivša olimpijska plivačica, pokazala je snažnu posvećenost podsticanju atletike, posebno u omladinskom sportu, otkako se je postala član kraljevske porodice Monaka.

Ovog vikenda, Šarlin je još jednom pokazala svoj sportski status i svoj besprekoran stil kada je prisustvovala godišnjem ragbi turniru Sainte Devote.

Organizovan u partnerstvu sa Fondacijom princeze Šarlin od Monaka, turnir okuplja ragbi igrače mlađe od 12 godina na dan zabave i takmičenja. U skladu sa temom dana, Šarlin se odlučila za svoj najbolji atletičarski šik u krem pamučno/lanenom blejzeru "ralf loren" sa teget prugicama i tamnim, uskim farmerkama do gležnja. Ona je uparila stil sa kamel "manolo blank" ravnim cipelama i "erme" kaišem u odgovarajućoj nijansi.

Međutim, najveću pažnju svim poznavaocima kraljevske porodice ukrao je jedan aksesoar koji ne nosi često - njen verenički prsten. Prsten sa dijamantima izrezan u krušku, sa velikim centralnim kamenom i obručom optočenim draguljima, nije se često viđao na princezinom prstu poslednjih godina, ali ga je nosila na turniru.

Izbor nakita je, naravno, odmah izazvao spekulacije o tome da li Šarlin pokušava da pošalje poruku o dešavanjima u svom braku.

Prošlog leta naširoko su kružile glasine da se kraljevski par razdvojio i da razmišlja o razvodu, ali palata nikada nije direktno komentarisala priče.

Prošlog septembra su Šarlin i Albert počeli da se pojavljuju zajedno, što su mnogi zaključili kao pokušaj da suzbiju nagađanja. Od tada, par redovno viđamo zajedno na događajima. Nejasno je da li je princezin izbor prstena tokom vikenda bio izbor PR tima ili jednostavno sentimentalan izbor stila koji bi naglasio njenu odeću.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota